![]() |
| Anketimiz: İlişkinizde mutluluğu artırmak için dua ettiğinde, dileğin gerçek olacağına ne kadar inanırsın? | |||
| Biraz inanırım | | 0 | 0% |
| Fazla inanırım | | 2 | 100.00% |
| İnanmam | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| İlişkinizde mutluluğu artırmak için dua ettiğinde, dileğin gerçek olacağına ne kadar inanırsın?
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Vallahi şimdi ve desem ki bilemedim ettiğin dua ya bağlı nekadar çok inanarak dua ediyorsun felan fistan Şu da var olmayacak duaya da amin denmez bazı şeyler var ki hiç bı şekilde olmaz ilişkide değil de ben her gece uyurken dua ederim her sabah uyanınca dua ederim...Sadece tek bir kişiye değil kendim içinde değil önce başkalarına iste ki sana daha fazlası ve daha iyisi gelsin Ettiğim dualarım hep gerçekleşti ... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| İlişkide dua mı? Daha neler göreceğiz.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 |
| Mutluluğun seviyesi mi var? azla yetimeyen çoğu bulamaz derler bizler hep daha fazlasinda Gözü olan canlilariz bencil olmamak da fayda var
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Dua eyleme dönüşmeyince ne kadar işe yarar ki? | |
| |
| | #6 |
| duaya inanmayan Allah'a inanmiyodur , tabiki inanirim. edilen dua geri cevrilmez
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |