![]() |
| |
| | #1 |
| Seni yine özledim. . . Görmediğim her günde soluyor içim, Ne yüzüm gülüyor, ne gönlüm dinleniyor. Adın dolanıyor aklımda usulca, Ne yana baksam, sen düşüyorsun aklıma. Kafamı dağıtmaya çalışsam da nafile, Her yol seni çıkarıyor önüme. Bir şarkı başlıyor, bir rüzgar esiyor, Ve ben yine sana varıyorum. . . 👍 3
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #2 |
| Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'im özlemler hiç bitmiyor ki?Her gün daha çok özlüyoruz..Özlemekten başka da bir şey gelmiyor elimizden... Emeğine sağlık canım... 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
’cim Özlemek de Güzel ! Özlemek bazen acıtır, bazen gülümsetir. Birini özleyebilmek… Demek ki kalbinde bir yer etmiş, iz bırakmış. Ve o iz, her hatırlayışta yeniden yaşatır sevgiyi. 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | ||
| |
| | #4 |
| Kafamı dağıtmaya çalışsam da nafile, Her yol seni çıkarıyor önüme. Bir şarkı başlıyor, bir rüzgar esiyor, Ve ben yine sana varıyorum. . . Emegine kalemine saglık 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
![]() Okuyan yüreğine sağlık ! 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | ||
| |
| | #6 |
| Özlemin dili olsaydı yüreğimiz ses olurdu. Kalemine sağlık cnm 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| . . . Söylenemeyen her kelime, suskun bir nefes gibi dökülürdü dudaklardan... Okuyan güzel yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’ mm
| |
| | #8 |
| Emeğine sağlık. Yine dökülmüş bütün duygular.... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, okuyan yüreğine sağlık.. 👍 1
| |
| | #10 |
| Kalemine, yüreğine sağlık | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |