![]() |
| Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Merhaba ben Doğukan sanalda son 3 yılda yaşadığım bazı olaylardan dolayı sanalı ve forumları bırakıyorum kimin bende hakkı varsa helal etsin bende ( bir kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum kendisi iyi bilir kendisinde ne kadar hakkım olduğunu ona ne bu dünyada nede öteki dünyada hakkımı helal etmiyorum ölüm döşeğinde olsa bile hakkımı helal etmiyecem benim duygularımla oynadığı için beni kullandığı için beni ağlattığı için Doğukan onunla doğdu onunla nefes aldı yaşadı onun yüzünden öldü) size iyi sohbetler iyi forumlar Allaha emanet olun. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Bir aşk vakası dahaa./ 👍 4
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Hobi olarak gene bırak da arada bir çayımızı içmeye gel 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Bu adamı bu raddeye getiren hanımefendiye ben de hakkımı helal etmiyorum. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Güle güle Doğukan tanımıyorum ama her şey gönlünce olsun. 👍 4
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Kızda mı burdan birisiymis ki Kimse için de ölmeye değmez bir şey yapmaya da değmez
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #6 |
| Yalan dünyada yalan işlerle uğraşıp, kendinizi yıpratmayın yaa.
| |
| | #7 |
| hakkınızda hayırlısı olsun
| |
| | #8 |
| Bir aşk yüzünden forum mu bırakılır? ![]() Yanlış düşünmüşsünüz bence. | |
| |
| | #9 |
| Biz âşık olamıyoruz, yoksa biz de bırakırdık. Değil mi Yıldız? Zavallı biz. 👍 1
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #10 |
| İçindeki kırgınlıklar zamanla hafifler umarım. Hakkını helal etmeyecek kadar incinmiş olmaniz üzücu. bundan sonra hep gerçekten değer veren insanlarla karşılaşırsıniz inşallah hakkınızda hayırlı olsun 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |