![]() |
| | #1 |
| Forumda şu soru şu konu açılınca gözlerim kanıyor, Rahatsız oluyorum, Artık görmek istemiyorum dediğiniz neler var? | |
| |
| | #2 |
| valla ben 'kadin ayrimciligi' konularina asiri uyuzum.. yok bosanmis kadinla evlenir misiniz ? yok cocugu var evlenir misiniz? yok iste kadinin calismasina izin verir misiniz? DD sacma sacma yil 2025.bi de günaydın, iyi aksamlar konusu acanlar ; merhaba-hoscakal konusu var ya git oraya yaz kardesim günaydinini (yine de yorum yaparim akxjcdjdjcdjd) 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Camdan dusse konusu .d gereksiz onun yerine ustteki uyeye bisi olsa korurmusun filan olabilir.Bide askimmm iste ornek aysem fatmamm oda alimm asiri itici gelio.d
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #4 |
![]() @Reyhan yildizlasti! ? 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| İnsanları sınıflandırarak küçük düşürmeye ve ayrımcılığa itmek için açılan konuların hepsi. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Görmek istemediğim zaman konu ya da üye yok sayma mekanizmam devreye girer, umursamam. Ancak forumlarda en anlam veremediğim konu son mesaj konusu. En son sen yazınca madalya mı takıyorlar. Çok garipsiyorum o konuyu ya. 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Şu konuda çok gerekli değilmiş dediğim oluyor tabii ki. Ama konuları açan kişiyle bağdaştırmıyorum.
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #8 |
| boşanmış kadınlarla evlenir misiniz. boşanmış erkeklerin yaşamasını doğru buluyor musunuz. 3 ile 9 uzu çarpıp çıkan sonucun kara kökünü alsanız dünya bundan nasıl etkilenir gibi sorulara bayılıyorum. gerisi umurumda değil. reyhanı banlayın bir de. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Çorap hediye ediin konusu, üstteki üyenin çorapları ne renk vs vs 👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| Sürekli kadınlar üzerinden açılan, insanları aşağılama ya da laf soktuklarini sandıkları konulardan gına geldi. 👍 1
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |