![]() |
| | #1 |
| Sevdiklerinize Özel Şarkı Hediye Edin Merhaba, yeni proje hakkında kısa bir tanıtım başlığı açmak istedim. AI ile tamamen profesyonel, doğal ve kişiselleştirilebilir şarkılar yapmak için hazırladım. SarkiHediye.Com ile, Aşkınıza, sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşınıza - herkese özel günlerinde unutulmaz müzik hediyeleri gönderin. Yapay zeka teknolojisi ile 30 saniyede profesyonel şarkılar yapabilirsiniz. Hiçbir sınır yok! Tamamen sizin hayal gücünüz ve yaratıcılığınızla baş başasınız. Örnek şarkılar: Galeri - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duygusal: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rap: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiçbir sınır bulunmamakta, ister öylesıne, ister sevgilinize, ister ailenize. Tek sınır sizsiniz. ircrehberi.net'e özel: Şarkı oluşturup bu konuya link atarak ekstra kredi alabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanlış kategorideyse taşıyabilirsiniz. 👍 5
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Küçük bir görsel: 👍 2
| |
| | #3 |
| Emeğinize sağlık reis | |
| |
| | #4 |
| 👍 1
| |
| | #5 |
| Emeğinize sağlık
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #6 |
| Emeğinize sağlık. | |
| |
| | #7 |
| | |
| |
| | #8 |
| Çok beğendim güzel düşünce basarılar dilerim
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #9 |
| güzel bir çalışma emeğinize sağlık
| |
| | #10 |
| Emeğine sağlık eden olursa nezaketen ederim yoksa etmem 🤣🤣 sonra gelin güvey olunuyor 🤣🤣 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |