IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen izz


 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ekim 2025, 08:17   #1
Standart Mutluluğuna gölge düşmüştü! Serbest bırakılan İrem Derici 12 yaş küçük sevgilisiyle sözlendi

Ünlülere yönelik yapılan uyuşturucu operasyonuyla evinden alınan şarkıcı İrem Derici, Adli Tıp Kurumu’nda kan, idrar ve saç örnekleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Serbest bırakıldıktan sonra basın toplantısı düzenleyen ünlü isim açıklama sonrası DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile sözlendi.

Mutluluğuna gölge düşmüştü! Serbest bırakılan İrem Derici 12 yaş küçük sevgilisiyle sözlendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı "uyuşturucu" soruşturması kapsamında dün sabah çok sayıda ünlü isim şafak operasyonuyla evinden alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan ’uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak’ soruşturması kapsamında ifadesine başvurulan ünlü isimler, kan örneklerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri sonrası serbest bırakıldı.

Mutluluğuna gölge düşmüştü! Serbest bırakılan İrem Derici 12 yaş küçük sevgilisiyle sözlendi

Serbest bırakılan İrem Derici hemen basın toplantısı düzenlendi ve şu ifadeleri kullandı:
Sabah 7’de
o şekilde evden alınmak çok üzdü beni. Çünkü, bir telefonda gidip hemen ifademi verip, kan örneğimi saç örneğimi verecek kadar açık bir kadınım. Alnım ana sütüm kadar ak. Bu konuların konuşulduğu ortamda bile durmam. Ben bu kariyeri, uyuşturucu gibi bir bela ile riske atacak kadar aptal mıyım? Testlerin sonucunu kapı kapı gezerek herkese göstereceğim."

Öte yandan İrem Derici dün evlilik yolunda ilk adımı atacaktı. Derici, uzun süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile sözlenecekti.

Mutluluğuna gölge düşmüştü! Serbest bırakılan İrem Derici 12 yaş küçük sevgilisiyle sözlendi

Serbest bırakılan Derici ile Kunukcu'nun akşam saatlerinde söz yüzüklerini taktığı öğrenildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1
________________

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
Mutluluğuna gölge düşmüştü! Serbest bırakılan İrem Derici 12 yaş küçük sevgilisiyle sözlendi
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:01.