IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Şikayet ve Uzlaşma Katılımcılar, aleyhlerine olan Şikayet konularını ve davranışları kanıt sunmaları şartı ile bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)
  • 3 Gönderen Elowyn
  • 1 Gönderen L_
  • 1 Gönderen Discorium
  • 1 Gönderen MatmazeL
  • 1 Gönderen SatO
  • 2 Gönderen BLackLorD

Kilitli

Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2025, 22:37   #1
Standart SatO dan şikayetçiyim! Aylardır beni kandırıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] selamlar, arkadaşlar. Birkaç gün önce yine aynı konuyu açmıştım, SatO nickli arkadaş gelip ödeme yapacağına dair söz verdi, kabul ettim. 6 aydır oyaladığı gibi, 4 gündür yine oyaladı, en son cuma günü ödeme yapacağına söz verdi, iyi niyetle tamam dedim. Maalesef arkadaş tamamen yalancının biri, konu altına ben ticaret yaptım ödeme aldım falan diyecek arkadaşlar savunma yapacağınıza 15 20 bin olan borcunu ödeyiverin lütfen, kesinlikle sato ile ticaret yapmayın mağdur olmak istemiyorsanız kesinlikle kendisinden uzak durun, ticari ahlakı sıfır.
👍 3

Alt 29 Eylül 2025, 19:39   #2
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

olay ne dayı

👍 1

Sayonaraaa..

Alt 29 Eylül 2025, 20:56   #3
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle geçmiş olsun.
Yakın zaman da başka platform üzerinden de buna benzer bir konu gördük.

Hukuki süreç ile alakalı bir işleminiz olacak mı.

👍 1

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."

Alt 29 Eylül 2025, 21:30   #4

Hukuki süreç başlatın.
Geçmiş olsun

👍 1

<b><font color=red>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. <a href=Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" />

Alt 29 Eylül 2025, 23:43   #5

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koş Koş Yine Bir SatO vakası :):):):))lnfnfdsmfndsfndsfmndsf

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konuyu Açtın ya Seninde Mekana Saldırır Artık Ademe Yaptıklarını Sanada Yapar Bak Gör

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 30 Eylül 2025, 01:28   #6
Maybe One Day
SatO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yalakalık yapma kimseye dicem de senın huyundur insanların orasını burasını yalamak sende huydur lakin saldırıya gelince ben ttakrıbı bır kac aydır nete de gırmıyorum ama gerı dondumde senın sitelerinle bizzat ilgilenicem merak etme sen :)

👍 1

Bakışlarımda Kurnazlık Arama Bulamazsın Kafamdakileri

Alt 30 Eylül 2025, 02:50   #7

of off sanalın ne derdi biter ne kavgası hayırlısı olsun ne diyelim..haklı olan inşaallah hakkını alır.

Alt 30 Eylül 2025, 08:21   #8
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

😀😃😀😃😀

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!!

Alt 30 Eylül 2025, 12:21   #9

SatO tarafından ödeme yapıldığından dolayı konu sahibi isteği üzerine konu kilitlenmiştir

👍 2

SatO dan şikayetçiyim! Aylardır beni kandırıyor.

SatO dan şikayetçiyim! Aylardır beni kandırıyor.

Kilitli

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)