![]() |
| |
| | #1 |
Bu Oyun HakkındaKnight Online, on yılı aşkın süredir sürekli geliştirilmekte olan PvP merkezli bir MMORPG'dir! İki ulus, El Morad ve Karus, Adonis Kıtası'nın hakimiyeti için sonsuz bir mücadeleye kilitlenmiştir. Mevcut iki gruptan birini seçme kararıyla karşı karşıya kalacaksınız ve günün her saatinde belirlenen PvP Bölgelerinde sürekli aksiyon dolu PvP savaşları boyunca şan ve şeref getireceksiniz. Savaşta becerilerinizi test etmek ve size karşı çıkan herkesi yendiğinizde sizi savaş ganimetleriyle ödüllendirmek için oluşturulmuş özel oyun içi etkinliklerin bir parçası olun! Mevcut Etkinlikler: Sınır Savunma Savaşı Unutulmuş Tapınak Kaos Bifrost Kale Kuşatma Savaşı Juraid Dağı Ay Savaşı Karanlık Ay Savaşı Ay Savaşı ve Kale Kuşatma savaşı gibi destansı etkinlikler, sizi yıllar sonra bile hayranlarını eğlendirebilen ve heyecanlandırabilen aksiyon dolu PvP ile destansı bir savaş alanına yerleştirmeye hazırlanıyor! Adonis Kıtası'nın sunduğu her şeyi denemenizi ve Knight Online'ın bunca yıldan sonra bile neden bu kadar harika olduğunu kendiniz görmenizi öneririz! PvP, Knight Online'ın atan kalbi olsa da, oyunun büyük bir kısmı görevlere atılmak, büyük ganimetler için canavarları öldürmek ve tabii ki Adonis Kıtasının unutulmuş Tanrılarına meydan okumakla geçiyor. Canavarları yok ettikten sonra, gelecek yıllardaki maceralarınızda size yardımcı olacak ekipmanları toplayabileceksiniz! Yükseltme Sistemi, oyuncuların düşmanları korkudan titretecek daha güçlü ekipmanlar elde etmek için mevcut silahlarını, zırhlarını ve aksesuarlarını geliştirmek amacıyla kaderi kışkırtmaları için inşa edildi! Oyuncuların becerilerini geliştirmelerine, karakterlerini ve ekipmanlarını oluşturmalarına olanak tanıyan benzersiz yeteneğiyle Knight Online, Steam'deki en destansı Old School MMORPG'nin bir parçası olmak isteyen herkese heyecan verici bir macera sunmaya hazırlanıyor! Öyleyse ne bekliyorsun? Bir Ulus seçin, savaşçınızı oluşturun ve mücadeleye katılın!
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Ben silkroad oynuyorum çocukluğumdan beri. Night bir kaç defa oynamıştım ama beğenmemiştim.
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |