![]() |
| | #1 |
| Geçmişini düşündüğünde o günleri unutamayacağını düşündüğün acı zamanlar var mıydı? O geçmez gibi görünen acılı günler şimdi sana nasıl hissettiriyor ? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Ben bunu nasıl atlatırım, nasıl unuturum dediğim bazı dünyevi meseleleri nice geceler kendime dert edinip bazen evin en kuytu köşesinde, bazen bir Deniz kenarında yalnız bir bankta, bazense yolun ortasından dikilip boşluğa dalarak derin,derin “Şimdi yeniden ne yapsam dedirtme bana Allahım” diye düşünmüşlüğüm gerçekten çoktur. Özellikle farkındalığı yüksek insanlar için bu hayat bazen çekilmezdir. Ancak, Zaman öylesine bir hızla akıp gidiyor ki, kendimize dert edindiğimiz şeyleri bir süre sonra yine ansızın bir vakitte artık anımsamadığımızı farkediyoruz. Allah her şeye kadirdir. Elbet nihayetinde bir yol, bir kapı açıp oradan gitmemiz işaret ediyor. 👍 3
________________ | |
| |
| | #3 |
| Geçmez gibi görünen geçmedi, onunla yaşamak sıradanlaştı. | |
| |
| | #4 |
| 6 Şubat'ı ve kayıplarımı asla tamamen unutamam. Evet bizim için çok travmatikti. Hayatta kaldık ama aslında biz de öldük. Sadece üzerimize toprak atılmadı. ⑅⃛
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| | #5 |
| unutmak ne mümkün.. her aci yaranin derinligine bagli ama hicbiri unutulur degil. bazi acilar baki ve benliginden illa bi seyler götürüyor, eskisi gibi olmak söz konusu bile degil.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Aslında hala aynı şeyleri hissediyorum. Çaresizlik, hala parmak uçlarıma kadar sızlatıyor. Zaman sadece içimdekini nasıl benimseyebileceğimi, benden bi parça olarak kabul edip nasıl devam edebileceğimi öğretti bana. Yoksa hiçbir şey değişmedi. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |