![]() |
| |
| | #1 |
| Forumumuzun güzel yöneticilerden farklı ve kaliteli bir kişilik iyiki var ;gul;gul @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Maqusa hanımefendi uzaktan beğendiğim bir kişilik, kibar ve sevecen. İyi ki burda. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Liman`ımmm çok içten, samimi, sıcacık bir kalbi var o iyi ki var ! ;ask
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
kuzum sende iLk tanidigim gunden beri hic degismeyenLer arasindasin eiki tanidim dedikLerim arasinda yuregumden yuregine yuzun hep guLsun inS emi candan otem :cici: | |
| |
| | #5 |
| Adanalı olması yeter fazla söze gerek yok sen biliyon işte @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;) 👍 1
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #6 |
seninle birlikte daha ne deneyler yapacağız.;b6 Samimi kaliteli bir kişilik.Seviliyorsun;68;gul 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Yanlış olan her şeye sesini çıkaran, sıcakkanlı, samimi,hatırşinas kalbi güzel bir hanımefendidir. İyi ki var ve hep varolsun. Sevgiler 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #8 |
harika bir insan durusu kişiliqi. Acık ve net. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için arkadaşlar bende sizleri iyiki tanıdım iyiki varsınız... 👍 5
________________ Derdime dermansın ey duam; Seni gönlümden dilime düşürenime; Hamd olsun... ~MqS~ | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Derdime dermansın ey duam; Seni gönlümden dilime düşürenime; Hamd olsun... ~MqS~ | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |