![]() |
| | #1 |
| Kendisi forumumuzun sessiz sakin ve bir o kadarda düşünceli naif hatunların dan kendisini çok seviyorum iyiki bizimle.;pupilla;gul @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cimm sessiz, sakin, yüregi gönlü güzel huzur veren bi arkadasimiz. iyi ki var;heart;heart;heart kalpkalpkalp :p 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
`mmm sessiz , sakin ama bir o kadar samimi, tatlış iyi ki var ! ;ççk 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| kocaman yurekLi gonLude kendide yuregide cok cok temiz sakin sessiz bi o kadarda candan ;ççk :cici: 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel mesajlarınız icin hepinize cok tesekür ederim Coook COok Seviyorum sizleri ;pupilla 👍 2
________________ ~ çünkü birine sevdiğini söylemek zordur. | |
| |
| | #6 |
| Bende dedim ki, acaba kayboldumu kayıp ilanımı verildi ;haha 👍 2
________________ ...Ey dost! Sana âşık olduğum için bana öğüt veriyorlar. Öğüt bana ne yarar verir? Zehirli su içmişim. Bana şekerin ne yararı olabilir? Benim için ayağını bağlayın diyorlar. Oysa deli olan gönüldür. Ayağımın bağlanmasının ne faydası var? | |
| |
| | #7 |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi halinde, sessiz , sakin biri(: 👍 2 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |