![]() |
| | #1 |
| Şiir olsan, dize dize taşırdım seni, bir Mona Roza şiiri gibi, siyah ve ak güllere sarardım. Ve bir Rüveyda şiirinde olduğu gibi, kalbimin en derin yerinde seslenirdim sana. Çünkü insan, sevdiğini sadece yaşamakla yetinmez; onu taşır, saklar, çoğaltır ve her satıra işler. Belki de bütün şiirler, bir tek isme yazılır aslında. Peki ya siz hangi şiirle taşırdınız sevdiğinizi? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Gözlerim Gözlerinde – Ümit Yaşar Oğuzcan Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin… (Siir sevmiyorum dip not) :))) 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #3 |
| Neyzen Tevfik - Mecnun şiiri .d 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| her sabah baska bahar olsa da ben uslandım, ugramam bahcelerin semtine gülden yandım.. demis Yahya Kemal Beyatlı 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Oysa herkes öldürür sevdiğini, Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışı ile yapar bunu, Kimi dalkavukça sözler ile… Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle. Korkaklar öpücük ile öldürür... Yürekliler kılıç darbeleriyle. Kimi gençken öldürür sevdiğini Kimi yaşlıyken. Şehvetli ellerle boğar kimi Kimi altından ellerle Merhametli kişi bıçak kullanır Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur Kimi yeterince sevmez kimi fazla sever Kimi satar; kimi de satın alır Kimi gözyaşı döker öldürürken Kimi kılı kıpırdamadan Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez. Oscar Wilde 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Şiirden pek anlamam. Ama vesikalık fotosunu cüzdana koyarım o da Şiir sayılır 🙃 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Cazgırlık etmem... Gönlünde yokum... Aşkımız, yok!!! Gerçekten... gerçekten... Güzeldin... demiş Ulus Baker. | |
| |
| | #8 |
| Yukarıda bir tane yazmışım (: aklim kalan Şiirle aram yok sıkılıyorum 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| Ben Cemal Süreya çok severim ona ait siirlerle diyebilirim
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |