![]() |
| | #1 |
| Umut etmenin yorgunlugu, güzel söz. Bende yorgunum. Sanki uzun yıllar yasamis gibi... (kuru otlar üzerine de gecen bi replik) ama insan umuttan bile yorulur bazen.. kimseye gösterilir kimseye anlatilir bi yorgunluk da degildir bu hepsinden derin bi yerdedir. 👍 4
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #2 |
| Gönül işlerinde umut etmek tam bir enayiliktir. Bir şey sizinse sizindir değilse yoluna bakman lazım. Dünyevi işlerde ise umut her zaman korunmalı çünkü yaşamın anlamlarından biri de umut etmektir.
________________ | |
| |
| | #3 |
| Umudun adını dolar koydular Yıllarca çalıştım zengin olmadım | |
| |
| | #4 |
| Ben umudumu yitirdim artık. Hiçbir şey güzel olmayacak güzel günleri falan görmeyeceğiz buna inanıyorum. O nedenle öylesine yaşayıp gidiyorum. Böylesi daha az can sıkıyor. | |
| |
| | #5 |
| Umut etmek hayata tutunmaktır ,umudunu asla kaybetme,İste hep iste olacağı varsa olur ,olmazsa bile umutla yaşamak sana hayat verir...., ![]()
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Umut fakirin ekmeği yeğenim..
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| en güzelini niçe söylemiştir. umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır. umut ettikçe sonuna kadar gitme arzusu yaşarsınız, bu da sizi sonsuz bir sarmala da sürükleyebilir. bazen umut etmemek,umtu etmekten daha evla olabilir. | |
| |
| | #8 |
| Umutsuz yaşanmaz. Umutlarımız hatta düş lerimiz hiç bitmesin.
________________ | |
| |
| | #9 |
| İnsan olmanın doğasında umut etmek var.. Bir umuttur yaşatan insanı.. | |
| |
| | #10 |
| Yorulduk be abii
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |