![]() |
| |
| | #1 |
| Karşı cinsle arkadaşlık ve sevgililik arasındaki çizgi sence nerede başlıyor? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Duyguların yoğunlaşmaya başladığında............................ 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Sınırlarını çizdiğin sürece herkes haddini, hududunu aşmaya yeltenmez. Varsa öyle bir öyle bir durum ve olmasını istiyorsan şayet, sınır hattından mayınları temizlersin..
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Oyle bir cizgi olduguna inanmiyorum.Kadin kadindir erkek erkekdir.Her an hersey yasanir.Kimse oz kardes deil .Abi abla kanka hepsi hikaye.d 👍 2
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #5 |
| Üzüyorsan sevgilindir, teselli ediyorsan dostun. | |
| |
| | #6 |
| Her şeyini filtresiz anlatıyorsan arkadaşındır. Bu daha sonra anlattığımı aleyhime laf sokmak için kullanır deyip yüzeysel anlatıyorsan sevgilindir.
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| | #7 |
| Erkekler kadınlarla sadece menfaati varsa arkadaş olur kızı istediği gibi kullanır kendisinden veya diğer kız arkadaşlarından faydalanır benim içinde geçerli bu bir kadınla bir erkek arkdaş olamaz deli saçması gibi birşey bu .d 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| O BEnim 20 YiLLik arKadaSiM tabIkide Sınırımızı cizDiK nEden InanMiosUn xd
________________ | |
| |
| | #9 |
shsj
________________ | |
| |
| | #10 |
| O enerji bastan belli olur | |
| |