![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 24 Ağustos’ta Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu’ya gelişinin yıl dönümünde Kastamonu'da konser aldı. Kastamonu Belediye Meclisi'nin Ak Partili Grup Başkanvekili Ahmet Namlı, Melek Mosso'yu giyimi nedeniyle hedef alarak, belediye meclisinde açıklamalarda bulundu. Mosso'dan Namlı'ya yanıt gecikmedi. ![]() Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 24 Ağustos’ta Atatürk’ün Kastamonu’ya gelişinin yıl dönümünde Kastamonu’da sahne aldı. Konserin ardından Kastamonu Belediye Meclisi’nin Ak Partili Grup Başkanvekili Ahmet Namlı, Mosso’nun giyimi üzerinden hedef alan sözler sarf etti. KASTAMONU’YA YAKIŞIYOR MU?' Belediye meclisinde konuşan Namlı, “Odasına giyinmeden inmiş galiba o bayan. Beyler bu kadar ayıp yani ayıp… Kastamonu’ya yakışıyor mu? Ben onu görünce karnım cız etti” ifadelerini kullandı. SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ Namlı’nın sözlerine tepki gösteren Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Eda Büyükdemirci, “Bu gerici düşünceler yüzünden kadınlar bugün toplumda kıyafetleri nedeniyle yargılanıyor. Giyim kuşam bahane edilerek kadınlara yönelik saldırılar meşrulaştırılıyor” dedi ![]() "CANIMIN İSTEDİĞİNİ GİYECEĞİM" Melek Mosso da sosyal medya hesabından Namlı’ya yanıt verdi. Mosso, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Hangi partiden olursa olsun bir millet temsilcisinin ihtiyatsız bir şekilde ve halkı bölücü bir üslupla ağzından dökülen sözleri hayretle dinledim. Söylediklerinde iki doğru vardı onlar için teşekkür ediyorum. Birincisi Kastamonu uzun yıllardır hiç böyle bir kalabalıkla laik, demokrat bir şekilde eğlenememiş. İkincisi sahnemizin önü başı açık, kapalı, genci ve yaşlısıyla şarkılarımı hep bir ağızdan söyleyen muhteşem Kastamonu halkıyla doluydu. Orada olan herkese çok çok teşekkür ederim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bu ne düşmanlıktır kardeşim fetva makamımısın sen böyle demeçler de bulunuyorsun. Bızler peşkeşlerinizi eleştirince son durağımız Silivri siz abuk subuk şeyleri eleştirince ağasınız paşasınız. S. Gidin kendinize bakın. Sen bir bayanın giyimine göre yargılayıp kişinin de (evli barklı) namusuna benzetmeler ile zar altında bırakamazsın. Sizler önce anayasalar hakkını kullanan gençleri bırakın ve geleceğini karartmayın. Zihniyetizi s.... Ben sizin sövdükçe sövesim geliyor. Edep adap ahlâktan bahsetmeden önce sizlerde ayakkabı kutularında parayı hazine ve maliyeden açık olan hesabı ödeyin 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Hicbir yönetici bir kisiyi giyimi kuşami ile alakali yargilamamali bu çok yanliş. Kisinin kendi tercihidir.. Herkezin özgürlüğu söz konusu 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Eeee 2026da erkek 4es alabilir diyen zihniyet tten ne beklenir ki annem ablalarim türbanlı ben açık kimse kapan demiyor fakat bu zihniyet yakında çarşaf mecburiyeti de getirir.... İnsanları bölmeye çalışıyorlar ...Giyimle irkla kokenle tek vücut olmuş insanları ayristiriyorlar...Hedef haline getiriyorlar... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Her şeyin bir sınırı ve ölçüsü vardır. Giyimde, kuşamında sınırı geçmedikçe kimseye karışılamaz. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Küfür butonu şart. Hızımı alamıyorum boyle.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #7 |
| Ülkenin huzurunu, birliğini , her şeyini bozdu bu iktidar. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |