![]() |
| | #1 |
| Sana göre sen ileride nasıl bir evlilik yapacaksın? ⑅⃛
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| | #2 |
| Güzel bir evlilik olacak buna inanıyorum. Her anımızı ve fikirlerimizi paylaştığımız, hayattan beklentilerimiz ve umutlarımız üzerine yardımlarda bulunduğumuz sanki bir bütünün iki parçası gibi olacağız.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| Ben mükemmel biri değilim.hatalar yaparım, hatalarımla büyüdüm.kırmadım, incitmedim hiç kimseleri evliliğimde böyle bazen sakin bazen tutkulu fırtınalarla geçsin isterim. eminim öyle olacak. kimselere aldırmadan dolu dizgin AŞK ile.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| Alışılmışlığın dışında olacağı kesin. Full aksiyon o da en iyi ihtimalle yada adrenalin dolu... | |
| |
| | #5 |
| Doğum haritama göre biraz ilginç olacak Uranüs çok baskın yaa normal bir şey bekleyemiyorum maalesef
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #6 |
| Kesin sinir hastası olacağım biriyle:) normal biri denk gelmez.
________________ Sun is alone too , but still shines ... | |
| |
| | #7 |
| Bu zamanda evlenmem. Taş devrinde olsaydık eğer o zaman evlenirdim. Sonuçta o zamanlar tek taş ucuz ve bulunabilirliği vardı. Bi mağarada elimizde mızrak , elbise yerine üstümüze yaprak kuşanır mutlu mesut yaşardık. Yanlış zamanda dogduk be kral .d 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Yapacağımı düşünmüyorum. 10 sene önce de aynı şeyi söylüyordum, böyle diyenler en önce evleniyor derlerdi. Bir 10 sene daha geçince ikna olurlar. ⑅⃛
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| | #9 |
| Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini karşılayamadığımız için bu imkansız gibi görünüyor. | |
| |
| | #10 |
| Bol gülmeli bol gezmeli aşşırı aŞk dolu bir evlilik yapacağim kesin | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |