IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Narco
  • 1 Gönderen Narco

Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2025, 12:49   #1
Standart Fiyatlar el yakıyor: En ucuzu 200 bin TL

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler barınma için araştırmalara başladı. İstanbul ve Ankara'da prestijli vakıf üniversitelerinin yurtlarındaki fiyatlar bütçeyi zorlarken üniversiteli gençler okul açılmadan barınma sorununu çözme derdinde. İŞte yurtlarin ücretleri
Fiyatlar el yakıyor: En ucuzu 200 bin TL
Bu rakamlar, bazı özel yurtlarda konaklama maliyetinin özel üniversite öğrenim ücretleri ile yarıştığını ve öğrencilerin barınma sorununu daha görünür hale getirdiğini gösteriyor. Bazı öğrenciler yüksek yurt ücretleri karşısında alternatif konaklama seçeneklerini değerlendiriyor

Paylaşımlı daireler ve öğrenci evleri kira ve faturayı paylaşarak ekonomik avantaj sağlasa da temizlik, güvenlik ve uyum sorunları yaratabiliyor. Aile yanına yerleşmek maliyeti düşürürken, kampüs uzaklığı ve sosyal hayat açısından dezavantajlı olabiliyor

YENİ YÖNTEMLER BULMAYA ÇALIŞIYORLAR
Yurtlar ise 24 saat güvenlik, temizlik ve kampüse yakınlık gibi avantajlarıyla hâlâ birçok öğrenci için öncelikli tercih. Ancak fiyatlar, yurdun konumu ve sunduğu imkânlara göre ciddi farklılık gösterebiliyor. Ayrıca odada kalacak kişi sayısı arttıkça maliyetler düşüyor; örneğin iki veya üç kişilik odalar, tek kişilik odalara kıyasla daha uygun fiyatlarla sunuluyor. Buna karşın öğrenciler ve aileler, artan ücretleri karşısında bütçelerini zorlayarak en uygun konaklama seçeneğini bulmaya çalışıyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
Fiyatlar el yakıyor: En ucuzu 200 bin TL

Alt 29 Ağustos 2025, 13:03   #2

Yani şu fiyatlara yurt tutacağıma aynı parayla eski falan demem üç odalı bir eve çıkarım, okulun ilerleyen günlerinde yanıma güvendiğim iki kişiyi daha getiririm.

.

𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈..

Alt 29 Ağustos 2025, 13:25   #3

Alıntı:
ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani şu fiyatlara yurt tutacağıma aynı parayla eski falan demem üç odalı bir eve çıkarım, okulun ilerleyen günlerinde yanıma güvendiğim iki kişiyi daha getiririm.
Sen, ben, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Okulun içinden geçeriz bak. Yalnız eve kedimle ve çiçeğimle gelirim ona göre. Dostlarımdan ayrılamam.

👍 1

True to its name, Narco loves sleep.

Alt 29 Ağustos 2025, 13:59   #4

Alıntı:
Narco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen, ben, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Okulun içinden geçeriz bak. Yalnız eve kedimle ve çiçeğimle gelirim ona göre. Dostlarımdan ayrılamam.

Bir kez daha okursam bunu yapalım :d

.

𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈..

Alt 29 Ağustos 2025, 14:03   #5

Alıntı:
ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir kez daha okursam bunu yapalım :d
Olur mu olur, ben çocukluk arkadasimla ilkokul ve liseyi aynı okulda, üniversiteyi ise aynı sınıfta okudum. Nadiren de olsa yaşanabiliyor bu hikayeler. Ama sıkıcı hahahaha bıktım Hakan'dan.

👍 1

True to its name, Narco loves sleep.

Alt 29 Ağustos 2025, 14:07   #6

Fetönün okulları kapanınca kara borsaya düştü yurtlar
Devlet olarak kapatılan yurtların işletmesini sağlamak çok mu zor diye düşünmeden edemiyorum.
Zarar mı edersin? Gerekirse et. Yurda faydalı bireyler buna değmez mi?

Alt 29 Ağustos 2025, 14:24   #7

Hey yavrum hey

Gönül nasıl derin bir kederde...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)