![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Taş Bebek' lakaplı müzisyen Gönül Yazar, doğum günü dileğiyle dikkatleri üzerine çekti. ![]() Şarkıcı ve söz yazarı Gönül Yazar, geçtiğimiz haftalarda sevenlerini korkutmuştu. İddialara göre Yazar entübe edildi. Haberlerin hemen ardın ünlü isim sağlık durumunu açıklamıştı. Ünlü isim, iddiaların yalan olduğunu açıklamıştı. Son olarak 'taş bebek' lakaplı Gönül Yazar, 89. yaşını kutladı. Arkadaşlarının düzenlediği doğum günü partisine neşesiyle damga vuran Yazar, ilginç isteği ile dikkat çekti. ÇOK ZAYIFLADIM Daha önce 6 kere evlenen Gönül Yazar, pastasındaki mumları ise "Çok zayıfladım, biraz kilo almak istiyorum. Yeni yaşımda belki koca da olur" diyerek üfledi. ![]() Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Teyzecim ölmeyi unutmuşun daha koca diyosun seni bu saatten sonra alsa alsa azrail alır 👍 2
________________ | |
| |
| | #3 |
| Kadın evlendikçe, gençlik iksiri gibi geliyor bünyeye demek...........
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Tabutta rövaşata peşinde teyzemiz 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Her şeyi yapabilirsin ama boynundaki sarkmayı saklayamazsın.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| 7 kocalı hürmüz oldun be ablacım
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #7 |
| BenC espri yapmış😄 Sağlıkla yaşasın #GönülYazar🌹 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| Evlenebilirsin gonulcugum izin verdim...nice yıllara...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Seni ütü bile düzleştiremez artık kim ne yapacak seni o yaştan sonra .d | |
| |
| | #10 |
| Şarap gibi kadınsın, yıllar seni eskitemiyorr taş bebeğimiz 👍 1
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |