![]() |
| | #1 |
| Icimin isiklarini sondurememissem Sanane Yurek benim Sevda benim Sanane. Sarkilarim siirlerimde varsan Soz benim Kelime benim Sanane.. Aklimin zarari , fikrimin kari sensen akil benim fikir benim Sanane.. Ruyalarim zikir gibi andigim sensen Zikir benim Dil Benim Sanane.. Askinla yanmissam ciger benim sizi Benim Sanane.. Dokunuslarim , sarilislarim ,titreyislerim, bedenimde hissettiklerim ,gozumu kapattigimda seninleysem bundan Sanane .. Allah bile insanin icine karisamazken ben seni seviyorsam bundan Sanane...(: Dus kurarim bozarim ,oturup aglarim varla yoklarimdasin hep bekledimse bekleyen benim Ömur Benim Sanane.. Hayat dik yokus sen gulumseten tek zerre , aşamadimsa yokus benim can Benim Sanane.. Yanmissam sanane sevmissem sanane kaybolmussam sanane derman olmu dedik ben yanar sonerim sevda benim ask benim Sanane ... 𝒟𝑒𝓁𝒾 𝒴𝒶𝓇𝒾𝓂🤍 👍 11
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |