![]() |
| | #1 |
| İnsanlar sosyal medyasında sevgilisi olduğunu belli etmeli mi?
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bazılarına göre çağ dışı gibi gelse de ben mahremiyeti savunacağım. Özellikle ikili ilişkini sosyal medyada paylaşılmasına ifşasına karşıyım. Eşini,sevgilini seviyorsan bunu en çok ona söyle ona hissettir.
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #3 |
| Etiketlersin, ara ara foto atarsın buna ok'yim. Göze sokmak 7/24 ilanı aşk mesajları falan filan. Kusasım geliyor. Arkadaşım olmasalar takipten çıkacağım 3-5 kişi var böyle.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 |
| Aslında sevgilim olduğunu duyururum sıkıntı yok onunla olan anları paylasmam ,insanların gözüne sokmaya gerek yok ,hayatımda biri varsa vardır....Onunla durumumuz nedir bilmeselerde olur...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Benimle sevgili olursan paylaşma. Diyarbakır'da vurmasınlar beni.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #6 |
| Seninle sevgili olma şansımız sıfır olsada neden vursunlar seni ilk aşkımı ailem biliyordu ve onu vurmadilar senide vurmazlar merak etme bu arada sorduğun son soru evet çok abartli olmamak kaydıyla ..... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| Ben uçağa bindikten etiketle paylaş. Ne olur ne olmaz. 👍 1
| |
| | #8 |
| Paylaşmayan büyük ihtimalle başkasınıda idare ediyordur benim için anlamı o | |
| |
| | #9 |
| Hayatında birinin olduğunun bilinmesi önemli bence.
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #10 |
| özel bir çaba göstermiyorum ama fotoğraf falan paylaşınca, öküz değilse anlıyordur insanlar.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |