![]() |
| Forum Oyunları Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz tüm oyunlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Oyun gayet basit. Profilinizi görüntüleyen kişilerden 3 tanesini seçip saygı çerçevesinde yorumluyoruz. Başlıyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birkaç forumda yine bulunmuş tanışmamıştık. Geçenlerde tanıştım ve sohbet ettim. Sohbeti keyifli bir arkadaşımız. Duruşunu hiç bozmasın. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Renktaşım kendisi. Kalemi de oldukça güçlü. Tanımıyorum ama yazılarını okumak keyifli. Kalemi hiç susmasın. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum ama yazılarım ilgisini çekti. Severek takip ediyor bölümümü. Teşekkür ederim ilgisi için. Zamanla tanışmak dileğiyle.
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
buraya gelmeme öncü olan değerli bir arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir nick benzerliğinden dolayı tesadüfen tanıyıp, saygı duyduğum bir arkadaş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazdıklarını beğeni ile takip ettiğim, değerli bir kişilik. Her ne kadar tanımasam da kendisini yazdıkları seçici ve kaliteli..... 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Stalkerım. Neyi merak ettiğini sorsa, söylerim aslında. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ara ara girer bakar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Wp var ama yine de her şeyi Pm'den konuşur. 👍 2
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 |
| Himmmm isim vermeden söyleyeceğim Biri çok sevdiğim tatliş kız kardeşim Diğeri onemsedigim değerli bir insan Bir diğeri ise kesin yanlışlıkla bakmıştır günahım kadar sevmem ...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| ifşa etmeye gerek yok, yanlışlıkla baktıkları açık. hiçbiri ile muhabbetim yok zira.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |