![]() |
| |
| | #1 |
| Seni ağlatan yada duygulandıran film yada kitap nelerdir ?
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Titanic'in sonuna hala üzülüyorum. Gemi batmasa diye bekliyorum ama her seferinde batıyor.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Brazzerstaki kel adamın acıklı filmini izlemiştim. Çok ağlamıştım. :))))))) | |
| |
| | #4 |
| Çok var hangisini diyim ki.Yeşil Yol'u her izlediğimde ağlarım mesela.
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
gercek bir hikaye oldugundandir 14 yasinda bir zenciyi mahkum ediyorlar .... herkesin ukunmasi gereken bir kitap yüregine saglik Pure 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | ||
| |
| | #6 |
| Fesleğen: "Bir" Olana Meftun O Kızın Hikayesi... Hikmet Anil Öztekin okadar etkiliyorki beni .... babami anlatiyor sanki.... aglaya aglaya 4 yildir halen kitabi bitiremedim
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| | #7 |
| Oğlum filmi ama süper | |
| |
| | #8 |
| Babam ve oğlum filmi
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Ağlatan filmler; Babam ve Oğlum Forrest Gump 9. Koğuştaki Mucize Kitap olarak Gölge Serisi kitaplarında ağladım Tuba Arık'ın.
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| | #10 |
| American History X'in finalinde çocuğun öldürüldüğü sahne. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |