IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
44Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2025, 18:35   #1
Standart Açıklama..! Dj_BLackLoRD Ben değilim..

Herkese merhaba öncelikle bu aciklamayi yapmak zorunda kaldim..

Son bir aydır sürekli denk geldiğimiz hatta burda da yayın aldığında paylaşılan Dj_BLackLoRD ben değilim benim nickimi kullanan başka bir arkadaş.

Birçok arkadaşım ben sandığı için ve kulağıma gelen söylentiler yüzünden artık bu açıklamayı yapmak zorunda kaldim.

Söylenti

( Yayın aldigi sunucularda teams dj gruplarina kendini ekleyip bayan arkadaşların teamslarini ekliyor ve başka sunuculara davet ediyormuş )

Not : Arkadaş nerdeyse bütün sunucularda yayın alıp nickimi de kaydediyor (;

Bu söylentilerden sonra mecburen bu açıklamayı yapma gereği duydum birçok arkadaşım böyle birşey yaptın mı diye sordukları için.

Kendisi galiba forumumuza üye değil galiba o yüzden fazla detaya girmicem eğer ki başka bir nickle üye ise bu söylentilere karşı kendini savunma hakkına sahiptir tabiki...

Benim bu açıklamayı yazma sebebim artık çok fazla sorulması ve ben sanilmasindan dolayıdır.

Tekrar tekrar söylüyorum o şahıs ben değilim....

Hiçbir sunucuda hiçbir şekilde dj lik yapmıyorum yayın almıyorum...

Herkese iyi forumlar

👍 8

Açıklama..!  Dj_BLackLoRD  Ben değilim..

Alt 23 Temmuz 2025, 18:50   #2

Hmmm. Geçmiş olsun öncelikle. Bu sebeple ben de kendimi kurtarmak isterim. Arkadaşlar Dj Narco diye bir nick varsa ben değilim haberiniz olsun. Teams falan kullanmıyorum. Savuk kahve severim, sütlaç severim, kitap okumak müzük dinlemek spor yapmak cumaya gitmek. Icq kullanan varsa sorun yok.

👍 2

True to its name, Narco loves sleep.

Alt 23 Temmuz 2025, 18:54   #3

Alıntı:
Narco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hmmm. Geçmiş olsun öncelikle. Bu sebeple ben de kendimi kurtarmak isterim. Arkadaşlar Dj Narco diye bir nick varsa ben değilim haberiniz olsun. Teams falan kullanmıyorum. Savuk kahve severim, sütlaç severim, kitap okumak müzük dinlemek spor yapmak cumaya gitmek. Icq kullanan varsa sorun yok.
Kurtar tabi kardeşim baktım çok fazla arkadaşım soruyor artık mecburen yeter dedim

👍 2

Alt 23 Temmuz 2025, 18:54   #4

Geçmiş olsun

Aslında senin böyle yapmıcanı seni tanıyanların bilmesi lazım ama oluyor işte idare et

👍 1

Alt 23 Temmuz 2025, 18:55   #5

Alıntı:
Albatros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun

Aslında senin böyle yapmıcanı seni tanıyanların bilmesi lazım ama oluyor işte idare et
İyi tanıyanlar biliyor tabiki ama sanal alem insan ister istemez acaba mi diye düşünüyor demekki

👍 1

Alt 23 Temmuz 2025, 18:58   #6
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmis olsun seni bilen biliyor zaten açıklamamanda gayet güzel belirtmişin neden aynı nick alırlar anlamış degilim

👍 1

Alt 23 Temmuz 2025, 19:00   #7
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesadüf denk gelmiştir milletin başka işi yokta senin nickini mi alacaklar millette geçmiş olsun diyo sanki adam kaza yapmış alt tarafı aynı nickle yayın yapıyor adam ne yapıyor sanki soygunculuk mu yapıyo dd

👍 1

Alt 23 Temmuz 2025, 19:01   #8

Alıntı:
Zenia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmis olsun seni bilen biliyor zaten açıklamamanda gayet güzel belirtmişin neden aynı nick alırlar anlamış degilim
Teşekkür ederim evet tabiki öyle bilmeyenler içinde kendimi ifade etmek istedim sadece.

Sanal alem binlerce sunucu var insanlar istediği nicki almakta tabiki özgür ama prim kasmamasi lazım daha önce o nickte taninan biri oldu mu dhaa çok dikkat çekiyor ve o sayede prim kasmaya çevre edinmeye çalışan çok maalesef

👍 1

Alt 23 Temmuz 2025, 19:03   #9

Alıntı:
fredyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tesadüf denk gelmiştir milletin başka işi yokta senin nickini mi alacaklar millette geçmiş olsun diyo sanki adam kaza yapmış alt tarafı aynı nickle yayın yapıyor adam ne yapıyor sanki soygunculuk mu yapıyo dd
Şahsı burda olmadığı için zor durumda bırakmamak için bazı şeyleri yazmadım o yüzden böyle düşünmen normal

Sadece Kızları neden ekliyor sence ?

Alt 23 Temmuz 2025, 19:06   #10
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BLackLorD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şahsı burda olmadığı için zor durumda bırakmamak için bazı şeyleri yazmadım o yüzden böyle düşünmen normal

Sadece Kızları neden ekliyor sence ?
Ekleyene değil ekletene bakarım ben sanaldaki kızların eklemediği erkek mi var sanki erkek sesi duysunlar yeter hemen ekliyorlar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)