![]() |
| Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Herkese merhaba öncelikle bu aciklamayi yapmak zorunda kaldim.. Son bir aydır sürekli denk geldiğimiz hatta burda da yayın aldığında paylaşılan Dj_BLackLoRD ben değilim benim nickimi kullanan başka bir arkadaş. Birçok arkadaşım ben sandığı için ve kulağıma gelen söylentiler yüzünden artık bu açıklamayı yapmak zorunda kaldim. Söylenti ( Yayın aldigi sunucularda teams dj gruplarina kendini ekleyip bayan arkadaşların teamslarini ekliyor ve başka sunuculara davet ediyormuş ) Not : Arkadaş nerdeyse bütün sunucularda yayın alıp nickimi de kaydediyor (; Bu söylentilerden sonra mecburen bu açıklamayı yapma gereği duydum birçok arkadaşım böyle birşey yaptın mı diye sordukları için. Kendisi galiba forumumuza üye değil galiba o yüzden fazla detaya girmicem eğer ki başka bir nickle üye ise bu söylentilere karşı kendini savunma hakkına sahiptir tabiki... Benim bu açıklamayı yazma sebebim artık çok fazla sorulması ve ben sanilmasindan dolayıdır. Tekrar tekrar söylüyorum o şahıs ben değilim.... Hiçbir sunucuda hiçbir şekilde dj lik yapmıyorum yayın almıyorum... Herkese iyi forumlar 👍 8
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Hmmm. Geçmiş olsun öncelikle. Bu sebeple ben de kendimi kurtarmak isterim. Arkadaşlar Dj Narco diye bir nick varsa ben değilim haberiniz olsun. Teams falan kullanmıyorum. Savuk kahve severim, sütlaç severim, kitap okumak müzük dinlemek spor yapmak cumaya gitmek. Icq kullanan varsa sorun yok. 👍 2
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #4 |
| Geçmiş olsun ![]() Aslında senin böyle yapmıcanı seni tanıyanların bilmesi lazım ama oluyor işte idare et 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| İyi tanıyanlar biliyor tabiki ama sanal alem insan ister istemez acaba mi diye düşünüyor demekki 👍 1
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
geçmis olsun seni bilen biliyor zaten açıklamamanda gayet güzel belirtmişin neden aynı nick alırlar anlamış degilim 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Tesadüf denk gelmiştir milletin başka işi yokta senin nickini mi alacaklar millette geçmiş olsun diyo sanki adam kaza yapmış alt tarafı aynı nickle yayın yapıyor adam ne yapıyor sanki soygunculuk mu yapıyo dd 👍 1 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Sanal alem binlerce sunucu var insanlar istediği nicki almakta tabiki özgür ama prim kasmamasi lazım daha önce o nickte taninan biri oldu mu dhaa çok dikkat çekiyor ve o sayede prim kasmaya çevre edinmeye çalışan çok maalesef 👍 1
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Sadece Kızları neden ekliyor sence ?
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
| ||
| |
|