![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Terörsüz Türkiye süreci kapsamında PKK'lı 30 kişilik bir grubun silah bırakmasıyla ilgili düzenlenen törenin ve 150 kişilik bir davetli grubunun giderlerinin, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani tarafından karşılandığı ortaya çıktı. Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Süleymaniye kenti kırsalında gerçekleştirilen ve tarihi bir adım olarak değerlendirilen PKK'lı 30 kişilik bir grubun silahlarını imha etmesi töreniyle ilgili detaylar ortaya çıkıyor. DEM Parti öncülüğünde organize edilen törende, aralarında baro başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Barış Anneleri, milletvekilleri ve basın mensuplarının da bulunduğu yaklaşık 150 kişilik bir davetli grubu Irak Kürdistan Bölgesi'ne götürüldü. TÜM MASRAFLARI BARZANİ ÜSTLENDİ Medyascope'tan Ferit Aslan'ın haberine göre davetlilerin Süleymaniye'ye ulaştırılması DEM Parti tarafından dört otobüsle organize edilirken, bölgedeki konaklama, ulaşım ve yemek giderleri ise IKBY Başkanı Barzani'nin himayesinde karşılandı. Katılımcılar Erbil'de otellerde ağırlandı, tören alanına protokol araçlarıyla ulaştırıldı ve tüm ikramları Barzani yönetimi üstlendi. DEM PARTİ'DEN BARZANİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ Törenin ardından DEM Parti heyeti, Neçirvan Barzani'yi makamında ziyaret ederek barış sürecine verdiği destek ve ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Heyette DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile birlikte Leyla Zana, Ahmet Türk, DBP Eş Genel Başkanları Keskin Bayındır ve Çiğdem Kılıç Uçar, milletvekilleri Ayşegül Doğan, Sırrı Sakık, Berdan Öztürk, Mehmet Kamaç, Meral Danış Beştaş ve Serhat Eren yer aldı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #2 |
| Benim için barış süreci o bu şu vs yoktur. Bu vatan için şehit düşmüş ama kuzularının vebalinden,yetim kalan çocukların,bebeği kucağında göz yaşı döken eşlerin, bir evladım olsa yine de vatan sağolsun diye askere gönderirim diyen ana babaların ahından ve Allah'ın Adaletinden korkarım ki desteklemiyorum desteklemeyeceğim. Ülkümü dillere meze eden şahsiyetleri de Allah'a havale ediyorum 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| Allah hepsinin belasını versin şehitlerin kanında boğulsunlar bunlara destek veren halk da dahil, Allah hiçbirine kolay ölmeyi nasip etmesin 👍 3
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #4 |
| Bu terör iki konuşmayla bitiyordu da 40 yıldır çoluğu çocuğu niye ölüme gönderdiniz diye kimse sormayacak tabi. Millete içi boş kuru hamaset lazım. Açlığını, yoksulluğunu başka nasıl unutacaksın? 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #5 |
| Neden hep garibanlar ölünce vatan sağ oluyor. Birazda politikacıların cocugu ölse ya 👍 3 | |
| |
| | #6 |
| Vatan, barışta zenginlerin, savaşta fakirlerin vatanıdır. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #7 |
| Amaç sadece Türkiye'den toprak koparmak.Daha güzel anlatilamazdi bence. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #8 |
| Sılah bırakma torenı degıl "mangal" torenı gıbı bırseydı Hepsı yalan ,hıkaye.. 👍 1
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #9 |
| Güçlü ol ki sözün geçsin.. Fragman bitti film daha yeni başlıyor..... Bu süreç için yorum bence daha çok erken... Ben yazılanı değil, ilerleyen safhadaki duruma bakarım.... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| O degıl de sen sehıt annelerıne sordun mu barıs yaparken , helallık aldın mı ? Şehıt tabutuna sarılarak aglayan evlatlara sordun mu ? Neyıne barıs yapıyorsun? O sehıt evlatların ahından korkun.
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |