IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
11Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2025, 12:52   #1
Standart Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin artmasının sebebi nedir?

Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin artmasının sebebi nedir?

Başkalarını çözmeye çalıştıkça, kendimi
düğümlemişim haberim yok.

Alt 11 Temmuz 2025, 12:54   #2
IRC Süper Moderatör
DJ-Bahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence artan bişey olmadı, sadece medya duyulmasını artırdı. Zaten hepimiz tırlattık biraz son zamanlarda

Alt 21 Ağustos 2025, 15:20   #3
Günün birinde her şey dünde kalacak
inciR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cezaların olmaması

Fırtına düşmüş kaderime

Alt 21 Ağustos 2025, 16:48   #4
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yoruma başlarken kimsenin ölmesini ,öldürülmesini asla onaylamiyorum Allah verir canı ancak o alir...Öncelikle maddi sıkıntılar,geçimsizlik,üçüncü şahıslar sosyal medya,bunları tetikliyor...Boşanmadan başka adamlarla aşk yasamalar koca da öğrenince cinnet geçiriyor hem kendine hemde hayat arkadaşı sandığı kişiye zarar veriyor...

👍 1

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!!

Alt 21 Ağustos 2025, 16:50   #5

Bildiğim tek şey.. Hakkedene hakkettiği cezayı vereceksin ki hiç bir masumun kanı yerde kalmasın.
Saçma sapan kanunlarla, kabile devleti gibi yönetilen tek ülkeyiz..................

Alt 21 Ağustos 2025, 17:10   #6
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yoruma başlarken kimsenin ölmesini ,öldürülmesini asla onaylamiyorum Allah verir canı ancak o alir...Öncelikle maddi sıkıntılar,geçimsizlik,üçüncü şahıslar sosyal medya,bunları tetikliyor...Boşanmadan başka adamlarla aşk yasamalar koca da öğrenince cinnet geçiriyor hem kendine hemde hayat arkadaşı sandığı kişiye zarar veriyor...
imza..

👍 1

Alt 21 Ağustos 2025, 19:12   #7
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Helal olsun forumda ki en dobra kadınsın .d bir kadın baba evinde kendi namusu koca evinde eşinin namusu için yaşaması lazım aksi taktirde olacaklar kaçınılmazdır

👍 1

Alt 21 Ağustos 2025, 19:14   #8

Bu zamanda evlenilmez zaten. İyi ki bekarım. Haberleri izledikçe doğru olanı yaptığıma daha çok inandım.

Alt 21 Ağustos 2025, 20:47   #9

Yorumları okudum dehşet resmen bu zihniyet erkeğe köle olan hatta erkeği mutlu olsun diye üzerine 3 kadın kabul eden kafa.. Kadın olmasına rağmen ama kadın da…diyenler, farkında olmadan şiddeti meşrulaştırıyor makarna yerken kafasına çay torbası fırlayınca sarsılan kafalar gibi lskdkdkfk gerçek sorunları görmek yerine saçma bahaneler üretiyorlar işte bu zihniyet yüzünden kadınlar ölüyor.. Öldürülmenin bahanesi olamaz .

👍 2

Üslup muhattaba göre şekil alır
.

Alt 21 Ağustos 2025, 21:11   #10
Günün birinde her şey dünde kalacak
inciR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Sean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumları okudum dehşet resmen bu zihniyet erkeğe köle olan hatta erkeği mutlu olsun diye üzerine 3 kadın kabul eden kafa.. Kadın olmasına rağmen ama kadın da…diyenler, farkında olmadan şiddeti meşrulaştırıyor makarna yerken kafasına çay torbası fırlayınca sarsılan kafalar gibi lskdkdkfk gerçek sorunları görmek yerine saçma bahaneler üretiyorlar işte bu zihniyet yüzünden kadınlar ölüyor.. Öldürülmenin bahanesi olamaz .
Aynı şeyi kadınlarında yazmasını beklediğim yazı. Aslında kimse salak ya da saf değil neyi savunduklarının gayet bilincinde yorum yapılmış bence

👍 1

Fırtına düşmüş kaderime

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)