![]() |
| | #1 |
| Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin artmasının sebebi nedir?
________________ Başkalarını çözmeye çalıştıkça, kendimi düğümlemişim haberim yok. | |
| |
| | #2 |
| Bence artan bişey olmadı, sadece medya duyulmasını artırdı. Zaten hepimiz tırlattık biraz son zamanlarda
________________ | |
| |
| | #3 |
| Cezaların olmaması
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #4 |
| Yoruma başlarken kimsenin ölmesini ,öldürülmesini asla onaylamiyorum Allah verir canı ancak o alir...Öncelikle maddi sıkıntılar,geçimsizlik,üçüncü şahıslar sosyal medya,bunları tetikliyor...Boşanmadan başka adamlarla aşk yasamalar koca da öğrenince cinnet geçiriyor hem kendine hemde hayat arkadaşı sandığı kişiye zarar veriyor... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Bildiğim tek şey.. Hakkedene hakkettiği cezayı vereceksin ki hiç bir masumun kanı yerde kalmasın. Saçma sapan kanunlarla, kabile devleti gibi yönetilen tek ülkeyiz..................
________________ ![]() | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #8 |
| Bu zamanda evlenilmez zaten. İyi ki bekarım. Haberleri izledikçe doğru olanı yaptığıma daha çok inandım. | |
| |
| | #9 |
| Yorumları okudum dehşet resmen bu zihniyet erkeğe köle olan hatta erkeği mutlu olsun diye üzerine 3 kadın kabul eden kafa.. Kadın olmasına rağmen ama kadın da…diyenler, farkında olmadan şiddeti meşrulaştırıyor makarna yerken kafasına çay torbası fırlayınca sarsılan kafalar gibi lskdkdkfk gerçek sorunları görmek yerine saçma bahaneler üretiyorlar işte bu zihniyet yüzünden kadınlar ölüyor.. Öldürülmenin bahanesi olamaz . 👍 2
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Fırtına düşmüş kaderime | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |