IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
3Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen izz
  • 1 Gönderen LeoPardeSs
  • 1 Gönderen Raina

Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2025, 09:11   #1
Standart Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan aldatma itirafı: Affederim

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan aldatma itirafı: Affederim

Gülseren Budayıcıoğlu, Haberler.com ekranlarında yayınlanan Haber Bahane programında aldatılma ve affetme konusundaki samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. "Aldatılsaydım affederdim" diyen ünlü psikiyatr, affetmemenin insan ruhunda bir engel oluşturduğunu vurguladı

ALDATILSAYDIM AFFEDERDİM. ÇÜNKÜ AFFETMEYİNCE HAYATI ENGELLİ GİBİ YAŞIYORSUNUZ."

Budayıcıoğlu'na göre, affetmemek insanın hayat yolculuğunda taşıdığı ağır bir yüke dönüşüyor. Aldatmanın şekline ve zamanlamasına göre affetmenin zorluğu değişse de, affetmenin esas faydasının kişiye, yani mağdura olduğunu savundu. "Aldatmanın türü çok önemlidir. Duygusal bir boşluk anında yaşanmış geçici bir durumsa, telafisi mümkündür. Ama kasten, yıpratmak için yapılmışsa orada başka duygular devreye girer," diyerek aldatmanın da katmanları olduğunu belirtti.

"EŞİM ALDATMADI, ALDATSAYDI DA SAKLAYAMAZDI"

Programda, hayat arkadaşının sadakatine duyduğu güveni de dile getiren Budayıcıoğlu, eşinin son derece dürüst ve açık bir insan olduğunu, aldatmış olsaydı bunu gizleyemeyeceğini söyledi, "Eşim dünyanın en net, en dürüst insanıydı. Aldatsaydı bunu saklayamazdı

EŞİM YAŞASAYDI BU BAŞARILARIN HİÇBİRİ MÜMKÜN OLMAZDI

Kıskançlığın ilişkilerine sevgi dolu bir bağı da işaret ettiğini belirten Budayıcıoğlu, eşinin kendisini her zaman çok sevdiğini ancak özgür bir üretim alanı yaratmadığını da açıkça ifade etti. Bu bağlamda, eşinin yokluğunun kendisine başarı yolunda alan açtığını itiraf etti, "Onun yokluğu benim için büyük bir boşluk ama bu boşluk bana aynı zamanda yazma gücü verdi."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan aldatma itirafı: Affederim

Alt 25 Haziran 2025, 09:16   #2
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Genel anlamda affedememe ve intikam +kin bence de yük insana.
Hem bedene hem mental anlamda ruha.

👍 1

Alt 25 Haziran 2025, 09:20   #3
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Defalarca aldatıldım defalarca af ettim neden kafamı ruhumu yoracak birşeylere ugrasayim ki dedim ..Bu gururduzluk aşk yada sevgiden değildi bu kendimi bilmemdeydi ..Özgürlüğüne kavuştursun kimi kimle aldatırsa aldatsin dedim ..Görüyorum ki kiminle olursa olsun aklı bende...Ben de uzakta...
Kendinize iyi gelen ne varsa onu yapın o bu şu demeyin..

👍 1

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)