![]() |
| |
| | #1 |
| emre aydın’ın seslendirdiği ‘’Bir Şişe Kırmızı‘’ şarkısı ve video klibi, © 2025 Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Söz & Müzik : emre aydın Düzenleme : Burak Bedirli Dance Performer : Tuğçe Göncü Yönetmen : Kenan Haliloğlu Şarkı Sözleri : Bir şişe kırmızı Bir yalan buldum dün Dibinde sen vardın Çok üzülmüştün Yokluğun çoğul Yokluğun yara Yokluğun umurumda Ve sızıp kalmışım Bir kabus gördüm dün İçinde sen vardın Çok üşümüştün Yokluğun çoğul Varlığım hata Umurumda Anlatamadığım ne çok şey var sana Yağmur yağar Toprak soğur Üşürsün umurumda Neden neden neden diye bulamadım Bir gittin de bir düş daha kuramadım Ölmedim ama hayatta kalamadım Ölmedim ama hayatta kalamadım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emre aydın instagram : / emreaydin emre aydın twitter : / emreaydin emre aydın facebook : / emreaydin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |