![]() |
| | #1 |
| Leyyyll canimin icisii olmassa olmazim.😍 Samimiyetinden asla şüphe etmediğim bilmem kaç yıldır tanıdığım. Sunucu da beraberdik burada da varlığınla beni o kadar mutlu ediyorsun ki 🌻 kalp otagim Bir derdim olduğunda musluktan su içercesine ferahlarsınız ya işte öyle bende ona anlatınca derdimi tasami geçiyor hafifliyorum canım benim 🥰 Guvenli bagim yalansız dolansiz çıkarsız olan arkadaşlığımız hep baki kalır ve böyle devam eder inşallah 🧡 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Gece gibidir huzur sessizlik icinde bulunan o samimi insan . Dili çok tatlıdır hak edeneee onunla dinlenirsiniz . Samimidir her şeyi öfkesi sevgisi kıskançlığı hepsi her şeyi en güzel en derin şekilde yaşatır. 🌻🌻🌻🌻Seni seviyorum leyl im 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Çılgın deli dolu , iyi kalpli , heyecanlı , insanı asla sıkmaz, yormaz,kasmaz , her zaman konuştuğunuz da aynı sıcaklıkla devam eder , dert dinler yanında olur varlığını hissettirir . Tanışmaktan büyük keyif aldığım biridir . İyi ki varsın Leyl ![]() 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
![]() 👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmmm hayatimda iyiki tanimişimm dediğimm insanlardan bir tanesi... Sicak samimi icten iyimser güzel kalplimmm... iyiki varsin canim kocamannn seviliyorsun ![]() | |
| |
| | #6 |
| Yeni yeni tanisiyoz insallah zengindir forumda bir kisiye bir tele ver konusunda hep beni yazar insallah :))))
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |