IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
5Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen izz
  • 1 Gönderen Rota
  • 1 Gönderen LeyL
  • 1 Gönderen LeyL

Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2025, 12:53   #1
Standart LeyL

Leyyyll canimin icisii olmassa olmazim.😍 Samimiyetinden asla şüphe etmediğim bilmem kaç yıldır tanıdığım. Sunucu da beraberdik burada da varlığınla beni o kadar mutlu ediyorsun ki 🌻 kalp otagim
Bir derdim olduğunda musluktan su içercesine ferahlarsınız ya işte öyle bende ona anlatınca derdimi tasami geçiyor hafifliyorum canım benim 🥰
Guvenli bagim yalansız dolansiz çıkarsız olan arkadaşlığımız hep baki kalır ve böyle devam eder inşallah 🧡
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Gece gibidir huzur sessizlik icinde bulunan o samimi insan . Dili çok tatlıdır hak edeneee onunla dinlenirsiniz . Samimidir her şeyi öfkesi sevgisi kıskançlığı hepsi her şeyi en güzel en derin şekilde yaşatır.
🌻🌻🌻🌻Seni seviyorum leyl im
👍 2

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
LeyL

Alt 19 Haziran 2025, 13:23   #2

Çılgın deli dolu , iyi kalpli , heyecanlı , insanı asla sıkmaz, yormaz,kasmaz , her zaman konuştuğunuz da aynı sıcaklıkla devam eder , dert dinler yanında olur varlığını hissettirir . Tanışmaktan büyük keyif aldığım biridir . İyi ki varsın Leyl

👍 1

Alt 19 Haziran 2025, 13:40   #3
Kalite standartlari geregi sadece keyfimize bakiyoruz
LeyL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
izz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Leyyyll canimin icisii olmassa olmazim.😍 Samimiyetinden asla şüphe etmediğim bilmem kaç yıldır tanıdığım. Sunucu da beraberdik burada da varlığınla beni o kadar mutlu ediyorsun ki 🌻 kalp otagim
Bir derdim olduğunda musluktan su içercesine ferahlarsınız ya işte öyle bende ona anlatınca derdimi tasami geçiyor hafifliyorum canım benim 🥰
Guvenli bagim yalansız dolansiz çıkarsız olan arkadaşlığımız hep baki kalır ve böyle devam eder inşallah 🧡
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Gece gibidir huzur sessizlik icinde bulunan o samimi insan . Dili çok tatlıdır hak edeneee onunla dinlenirsiniz . Samimidir her şeyi öfkesi sevgisi kıskançlığı hepsi her şeyi en güzel en derin şekilde yaşatır.
🌻🌻🌻🌻Seni seviyorum leyl im
Gözyasim pıt... Seni çok seviyorum Deli kız. Sanal hayatın bana getirdiği en değerli dostum, arkadaşım, sırdaşım güvenli limanim düşüncelerin için çok tşk ederimmm seninle dinleniyrm. Varliginla yenileniyorum iyi ki varsın

👍 1

Alt 19 Haziran 2025, 14:01   #4
Kalite standartlari geregi sadece keyfimize bakiyoruz
LeyL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Yalın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çılgın deli dolu , iyi kalpli , heyecanlı , insanı asla sıkmaz, yormaz,kasmaz , her zaman konuştuğunuz da aynı sıcaklıkla devam eder , dert dinler yanında olur varlığını hissettirir . Tanışmaktan büyük keyif aldığım biridir . İyi ki varsın Leyl
Hislerimiz karşılıklı yorulmadan sıkılmadan hayatıma kattigin keyfle her zaman. İyi ki varsın

👍 1

Alt 19 Haziran 2025, 17:11   #5
Süper Moderatör
SaHRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm hayatimda iyiki tanimişimm dediğimm insanlardan bir tanesi... Sicak samimi icten iyimser güzel kalplimmm... iyiki varsin canim kocamannn seviliyorsun

Alt 19 Haziran 2025, 17:13   #6

Yeni yeni tanisiyoz insallah zengindir forumda bir kisiye bir tele ver konusunda hep beni yazar insallah :))))

LeyL

« İzgi | Çalıkuşu »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)