![]() |
| | #1 |
| Ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak mümkün mü?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Sevgilim dediğin birine ayrıldıktan sonra nasıl arkadaşım diyeceksin? Bitmişse ilişkim görüşmeyi komple keserim... | |
| |
| | #3 |
| Ben kalmam. Allahın selamı bile olmaz. Allaha yakın bana uzak. | |
| |
| | #4 |
| Kalırım ve kaldım Birşeyler yaşarken karşıdaki iyiydi söyle harika böyle harikaydı da ayrıldıktan sonra nasıl bir canavar olabilir ki selam veririm selam alırım arada hal hatır sorarim bir birimize kızgın ayrılmadık....Mutlu olsun Başı sıkışır sa destek olurum . 👍 2
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Kalamam
________________ | |
| |
| | #6 |
| Kalmam. özel birşeyler hissetigin birine arkadaş gözüyle bakamazsın. hem bolca arkadaş var. neden eski sevgili? 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Gerçekten daha önce sevdiğin biriyse, arkadaş kalmak imkansız. Öylesine takıldığın biriyse zaten his yok, arkadaş olursun. 👍 1
________________ Konuşmak için kelimelere ihtiyaç duymadığımsın, yeter ki kaçırma gözlerini. | |
| |
| | #8 |
| Uzak kalmak daha iyi
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #9 |
| Kalırım sevgim aşkınm bitebilir ama değer verdiğim biriyse zarar gormediysem kalırım birbirini tanıyan 2 insandan çok iyi arkadaş oluyor 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| sağlıklı hiçbir birey eski sevgilisiyle arkadaş kalmaz, ancak yedekte tutmak isteyen birisi arkadaş kalabilir. yeni sevgilinize, eşiniz, flörtünüze saygısızlıktır bu. düşman olmanıza gerek yok, kötü düşünmenize de ancak arkadaşlık çok ileri bir şey. 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |