IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2025, 09:59   #1
Standart Yorma Kendini

Yorma Kendini Daha Fazla

Yorma kendini daha fazla…
Zaten kırılmış bir kalbi onarmaya çalışmak, kendi ellerinle parçaları daha da dağıtmak gibi. Ne kadar çabalarsan çabala, bazı şeyler eskisi gibi olmuyor. İnsan bazen sadece elinden geleni yapmakla kalıyor, ama o "elinden gelen" bile kimsenin umurunda olmuyor.

Susuyorsam, bu güçsüzlükten değil. Yorulduğumdan. Her sözü ölçüp biçip, yine de yanlış anlaşıldığım günlerden geçtim. İçimde fırtınalar koptu, ama ben dışarıdan hep sakindim. İnsanlara ne hissettiğini anlatamamak değil en acısı, anlattığında da dinlememeleri. Anlamamaları. Umursamamaları…

Kalbimi açtığım her insan, elinde birer dikenle dokundu içime. "Niyetim kötü değildi" dediler, ama bazı yaralar niyet sormaz. Acır sadece. Ve bazen öyle sessiz acır ki, başkasının sesi bastıramaz o boşluğu.

Bir şeyleri yoluna koymak için verdiğin savaş, sana zarar veriyorsa, o artık savaş değil, kendine zulümdür. Herkesin iyiliğini düşünürken, kendini unuttuğun kaç gecen oldu? Kendini kaç kere susturup başkalarını dinledin? Senin de yorgunluğun var, senin de durmaya hakkın var. Hep güçlü görünmek zorunda değilsin.

Bazen sadece gitmek gerek. Sessizce. Kimseyi suçlamadan, kendini savunmadan, açıklama yapmadan. Çünkü bazı yollar, artık yürümeye değmez. Bazı insanlar, artık içinde kalmaya değmez. Ve bazı acılar, sadece susarak geçer.

Çünkü hak ettiğin şey, bu değil.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)