![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 🎧 Yayına Hazır Kurulu Web Radyo Kanalı Kiralıktır Sadece yayına odaklan, teknik işlerle uğraşma! SeninMekan.com bünyesindeki sistem, profesyonel kullanım için kiralıktır. [hr] 📡 Öne Çıkan Özellikler: ✅ Hazır Centova Panel + AutoDJ desteği ✅ 7/24 yayın yapılabilir kurulu altyapı ✅ IRC tabanlı sohbet sistemine entegre ✅ Mobil uyumlu sabit player ✅ Winamp + tarayıcı uyumlu yayın ✅ Yayınlarınız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerinden tanıtılır ✅ Teknik destek ve tanıtım SeninMekan yönetimi tarafından sağlanır [hr] 🎯 Kimler İçin Uygun? ✔ DJ’ler ✔ Yayın ekipleri ✔ IRC sunucularına entegre radyo arayanlar ✔ Müzik toplulukları [hr] 🌐 Ekstra Avantajlar: 💬 Yayınlar IRC forumlarında ve sosyal medyada duyurulur 🎯 seninfm.com üzerinden sabit banner desteği 🎧 Winamp, web, mobil erişim aktif 📈 Yayın istatistikleri ve takip sistem desteği [hr] 📞 İletişim: SeninMekan Yönetimi 🌍 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🎧 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 📱 WhatsApp: 0(5xx) xxx xx xx 📧 E-Posta: info@seninmekan.com [hr] Detaylı bilgi ve demo için iletişime geçiniz. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Basarilar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Başarılar diliyorum
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #4 |
| Umarım dilediğin gibi birileri çıkar | |
| |
| | #5 |
| Kolaylıklar dilerim
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kaliteli site daha önce bulunmuştum yayıncılığa gönül verdim diyenler dj öğrenmek isteyenler buyursun. | |
| |
| | #7 |
| Çok güzel düşünülmüş , umarım geri dönüş alırsınız emeklerinize sağlık
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #8 |
| basarilar dilerim
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |