![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Değerli Arkadaşlar Hepinize Selamlar Diliyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ailesi Olarak Sunucumuzda Güzel Bir Ortam Oluşturmak Adına Büyük Süprizler Yapamaya Karar Aldık Sunucumuz Üzerinde Geçireceğiniz Zamanı Biz Size Geri İade Ediyoruz Mesela Bir Ayda Bizim Sunucumuzda Sohbet Ederek Harcamış Olduğunuz İnterneti Biz Size Sağlıyoruz Daha Güzel Yarinlere Birlikte Adım Atarak Seviyeli Bir Ortamda Buluşmak Ümidiyle Allaha Emanet Olun. | |
| |
| | #2 |
| Başarılar Dileriz | |
| |
| | #3 |
| Hayırlı olsun
________________ | |
| |
| | #4 |
| Hayırlı olsn başarılar
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| basarilariniz daim olsun, güzel düsünce
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Güzel sürprizler ilgi çekici, başarılar diliyorum
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| Başarılar
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Başarılar diliyorum
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sen yeni eve tasındın internet aboneli falan çok tutar ben sana destek vereyim cugubaytlarımızıı bu site için harcılayalım bu kampanyadan yararlan dostum chat yapmanın faydası görelim Desteğiniz için teşekkür güzel düşünce başarılar dilerim 👍 1
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #10 |
| Başarılar diliyorum | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |