![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bugün benim biriciğim, Ase'm. Kalbimin en değerli yanı doğmuş. Hayat kısa ve ben hayatımı paylaştığım, hayatıma dahil ettiğim insanları hep el üstünde tutarım. Hak etmeyip oradan kendi çabasıyla inenler de oldu; sonuna kadar hak edip yerini daha da sağlamlaştıranlar da. Ase'm, bendeki en güzel yeri hak etti, ediyor ve edecek. Ne yaşarsak yaşayalım, içimdeki yerin hep aynı kalacak, güzelim. 👍 7
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Dogum gunun kutlu olsun @izgi 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| Bu kiz hiç erinmiyor çok uzun yazıyor shsh Ben okumaya eriniyorm yeminle Mutlu yaşlar 👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #5 |
| Doğum günün kutlu olsun @İZGİ 👍 1
________________ 🪬 | |
| |
| | #6 |
| Nice yıllar canım Sağlık mutluluk ve aşk ile yaşa🌼 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cimm... Nice senelere 👍 1 | |
| |
| | #8 | ||
| çok teşekkür ederim Alıntı:
çok teşekkür ederim ![]() saol canim çok teşekkür ederim aşk olmasın onu çöp kutusuna atalım bana iyi gelmiyor .d Alıntı:
👍 5
________________ ![]() | |||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Beni yine ağlatmayı becerdin miniğim beni herhalde bu kadar iyi kimse tanımlanamaz senden başka inan senide benden başka biz her zaman çok yakındık aslında keşke diyorum uzaklaşmış olmasaydım da daha önce bu kadar yakın olsaydın her anında her zamanında yanında olaymışim bunun için gerçekten kendime çok kızıyorum seni coooook seviyorum benim için değerin paha biçilemez kim ne derse desin bız kardeş gibiyiz hatta kardestende öte biriz bunu kimse değiştiremiycek disardakiler haliyle bu yazıları okuyunca of ya ne abartlilar diyecek size abartı gelen bizim dostluğumuz samimiyetimiz in gerçekliğinden kaynaklanıyor çünkü ben ferideye sırrımi hayatımı kendimi bütün gerçekliğiyle açan biriyim ki oda aynı şekilde birbirimizin her haltini biliriz benim ferideyi anlatmaya kelimelerim yetmez ki o zaten bana kalsın seni çokça seviyorum minişim iyiki tanıdım iyiki benim kardeşim oldun iyiki dostum oldun teşekkür ederim herşey için özellikle varlığın için ben öyle uzun yazıları beceremem bilirsin ben yazmayida beceremem .d ama sen olunca benim kalemimde susmuyor beni değiştiren yani aslında uzun cümleleri yazdıran canimmmm arkadaşım iyiki varsın beni bu günümde yalniz bırakmadığın için ve benim her derdime kostugun için sana ne desem az seni çok seviyorum deli kız ![]() 👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() Yarın tekrar okur ağlarım belki jdhdjdjdh Sen uzun yazmasan da tek cümlenden anlarım canımın içi. 👍 1
________________ ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |