![]() |
| Extra IRC IRC dünyası adına; polemik, sunum ve makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Ben Emektar. Yıllardır IRC kanallarında, sanal odalarda, sohbetlerin, tartışmaların, kahkahaların içindeydim. O nick benim sanal kimliğim, benim sesim, benim izim oldu. Birçok dostluk kurdum, birçok geceyi sabahlara bağladım, birçok tartışmada yer aldım. Emektar nick’i bir isimden fazlasıydı — bir duruştu, bir enerjiydi benim için. Ama artık bir dönemin sonuna geldim. Neden Veda Ediyorum? Zaman değişti. Ben değiştim. Artık IRC kanallarında, sanal odalarda bulunmak yerine enerjimi ve zamanımı başka bir alana yöneltmeye karar verdim: Yazılım üzerinde çalışmalara. Kendimi geliştirmek, projeler üretmek, kod yazmak, öğrenmek ve öğretmek istiyorum. Bu yüzden IRC’ye ve Emektar nick’ine bir süreliğine — belki de kalıcı olarak — veda ediyorum. Bu bir veda, ama bir kayıp değil. Bu, bir yol ayrımı. Yeni bir hedef, yeni bir yolculuk. Teşekkürler Teşekkürler Emektar, bana kattığın kimlik için. Teşekkürler IRC, bana sunduğun dostluklar, anılar ve öğrenimler için. Bu vedayı bir son değil, bir başlangıç olarak görüyorum. Yazılım alanında kendimi geliştirmek için attığım adımlarda, IRC’den öğrendiklerim hep bana eşlik edecek. Sonsöz Hoşça kal IRC. Hoşça kal eski dostlar. Ben Emektar. Artık yazılım dünyasında, satır aralarında, kod bloklarında var olacağım. Belki bir gün bir projede, bir satır kodda yine karşılaşırız. O zamana kadar, kendinize iyi bakın. 👍 9
________________ | |
| |
| | #2 |
| Hakkında hayırlısı yolun açık olsun 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Yollunuz acık olsun hakkınızda hayırlısını diliyorum. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Hakkında hayırlısı olsun. Hayalini kurduğun her şeyin gerçekleşmesini diliyorum 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Yolunuz açık olsun. Bizimde rankımız emektar, bizede yol görünüyor demekki.d 👍 2
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #6 |
| Sen gidersen tavuk kesip bütün foruma dağıtıcam .d 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Deve kesmen lazım.d 👍 1
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #8 |
| Bir veda yazısı da ben yazayım yakın bir zamanda.D Hey gidi günler heyyy Yolun açık olsn
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| Real hayatında başarılar dilerim
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Hakkınızda hayırlısı olsun, yolunuz açık olsun. Her Daim başarılı ve mutlu olmanız dileğiyle. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |