![]() |
| Anketimiz: Bizim millet en çok | |||
| Para üretir | | 0 | 0% |
| Felsefe üretir | | 0 | 0% |
| Araba üretir | | 0 | 0% |
| Yalan üretir | | 4 | 100.00% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Bizim millet en çok 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| yalan üretir. yalanın kredisi olsa gider çekerler ... :) 👍 3
________________ New Day , New Hope | |
| |
| | #3 |
| Her kusuru barındırır ama başkalarında kusur arar. Biraz da yobaz. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Dedikodu üretir:) Kendilerine bakmayıp konuşmayı çok severler:) 👍 1
________________ чürєğindє hissєdєrsєn hєrşєч gєrçєk olabilir ☙ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Owwww güzel bir konu bizim millet kavga üretir yalan üretir ben mukkemelim fabrikaları üretir Elin milleti araba üretir bilim üretir bizim millet karısını kandırır kocasını kandırır yalan rüzgarı ve Dallas dizileri üretir .. 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Bizim millet en çok * Cahili alkışlar, bilgini susturur. Bizim millet en çok * Kendi işine gelince özgürlük ister. Bizim millet en çok * Sıra beklemeyi zulüm, öne geçmeyi hak sayar. Bizim millet en çok * “Beni bilen bilir” deyip kimseye bir şey anlatmaz. Bizim millet en çok * Lafı sokanı zeki, doğruyu söyleyeni ukala sanar. Bizim millet en çok * Başarıyı kıskanır, sonra kötüler. Bizim millet en çok * Her şeyi bilir, ama okumaz. Bizim millet en çok * Haksızken bile haklı kalmayı sever. Bizim millet en çok: Eleştirir ama aynısını yapar. Bizim millet en çok * Trafikte kural öğretir, sonra kırmızıda geçer. Bizim millet en çok *Telefonunu son model alır, internet paketine para bulamaz. Bizim millet en çok * Lafı sokanı zeki, doğruyu söyleyeni ukala sanar. Varda Var Daha Sayallimmi 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Bilmiyorum kelimesi lügattan kalktı bence. Herkesin her konu hakkında bilse de bilmese de fikri var. bilmiyorum diyemiyor milletimiz. illa yorum yapacak 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Hayali yaşarlar.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #9 |
| Yalan,dedikodu, insanlarin arkasindan konusma ve senaryo yazmada başta geliriz... Heleki mahallede olan mobese teyzeler ahh ahh.. | |
| |
| | #10 |
| Yalan uretir.
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |