![]() |
| | #1 |
| Diziler ve filmler, toplumun ahlaki değerlerini şekillendirmede ne kadar etkili? 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Çok fazla rol oynuyor ; günümüzde malesef ki ilkokul çağında bir çok çocuğun ellerinde teknoloji aletleri Mevcut aile denetimi yok ve o çocuklar bir çok içeriğe ulaşım sağlıyor en basit örneği bir çok avm oyuncak satıcıları ,tekstil vb örnekler ile karşımızda şiddet içerikli diziler ve filmleri sempati haline getirip çocukların beğenilerine sunmaları kız çocuklarının bile (racon ) kesmeleri birbirlerini darp , taciz ve şiddet göstermeleri dehşet verici ...bunları normalleştiren herkesin aklından zoru olduğunu düşünüyor çocuklarımızı gençlerimizi ciddi anlamda yozlaşmaya sürklemelerine Reddediyorum ..Aileler lütfen zorun ve çocuklarımızın peşini bırakmayın . 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Sadece çocuklar için değil bizler için bile yeterince iğrenç bir hal almaya başladı dizi/sinema sektörü. Toplum ahlakını bozmak için bilinçli olarak yapılan normalleştirme çabası tüm bunlar. Çocukları bundan korumak neredeyse imkansız bir hal almaya başladı, günün hangi anında kontrol altına alınıp takip edilebilecek ki? Sanırım ahlaki eğitimin daha fazlasıyla verilmesi gerekiyor zira edep diye bir şey kalmadı. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Normal olmayan bir çok şeyi birazda abartarak farkındalık yarattılar. Çok kötü.
________________ | |
| |
| | #5 |
| Etkisi var bence. Ama ahlâksız insanlar güzel mesaj temalı filmlerle düzelmez. | |
| |
| | #6 |
| Ensest ilişkilerin, aile içi çarpık ilişkilerin, evlilik aile çocuk ilişki ve düzenlerinin en çok dizi filmlerle bozulduğunu ve özellikle empoze edildiğini düşünüyorum. ekonomi bi çok şeye sebep olsa da değişen dünya düzeninde bunların etkisi çok var. TV ve sosyal medya ile çok ilişkili insanlar birilerini kendine rol model alıyor. Bunların hepsi bilerek yapılıyor.. | |
| |
| | #7 |
| Yaşanmış olan şeyleri gözlemleyip senaryolastiriyorlar ahlak kalmamış zaten kimin eli kibin cebinde belli olmayan bir dönemde artık güven duygusu zedelendi on defa düşünüp bir defa güvenmek ister hale geldi insanlar geçmişteki iliskimde boynuzlarim kapıdan geçmiyordu öğrendiğimde bide ikinci kadinlar tarafından hakarete ugruyordum ne mi oldu Allah'a emanet deyip defteri kapattım kedimle biz çok mutluyuz .... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |