![]() |
| | #1 |
| Ah be isyankar gönül, sus diyorum sana, nasihat kâr etmiyor. Bu narin sevda senin kudretini aşar diyorum, fısıltılarımı duymuyorsun. Gözleri sırlar saklayan bir gece, bakışları sonsuzluğa uzanan bir yolculuk gibi. Ben ki yalnız bir sahil taşı, nasıl dayanırım o engin ve gizemli derinliğe? Sözleri en nadide çiçeklerden süzülmüş bir bal damlası, her bir kelimesi ruhuma bir nişan gibi işliyor. Ben ki kurak topraklarda yeşermeye hasret bir filiz, nasıl can bulurum o tatlı ve hayat veren iksirle? Dokunuşu baharın ilk müjdesi gibi hafif bir meltem esintisi, içimi bin bir renkle ürpertiyor. Ben ki kışın pençesinde donmuş bir buz parçası, nasıl eririm o sıcak ve şefkatli nefesle? Sus diyorum sana, beyhude bir çaba. Her atışında o mukaddes ismi fısıldıyor, her nefeste cennet kokan varlığını çekiyor. Aklım dipsiz bir kuyuda, hayali gözlerimin önünde bir peri masalı gibi dans ediyor. Ne yapsam, ne etsem bu kor alevli yangın dinmiyor. Biliyorum asi gönül, sen de zincirlere vurulmuş bir esirsin. Aşk bu, gelir de insanın en hassas ve kırılgan yerinden yakalar. Ne akıl terazisine sığar, ne de bilgelerin öğütlerine kulak asar. Sadece ister, delicesine özler, alev alev yanar. Ama ne olur gönül, biraz olsun sakinleş. Biraz olsun dinle bu yaralı beni. Belki umulmadık bir anda bir mucize gerçekleşir, belki bir gün o da bu çılgın sevdaya kayıtsız kalamaz. Belki o zaman bu sessiz çığlıklarımız bir anlam kazanır. Belki o zaman bu bitmek bilmeyen hasretimiz nihayete erer. Şimdi sus be deli gönül. Sadece sus ve sabırla bekle... Belki de gönlümüzün sultanı gelir bir gün, kim bilir? Belki de o zaman bu sus be gönül feryadı, vuslatın en güzel şarkısına dönüşür... 👍 2
________________ "Ahenk, farklılıkların bir araya gelerek oluşturduğu güzelliktir." | |
| |
| | #2 |
| Kalemine sağlık
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kaleminize sağlık. | |
| |
| | #4 |
| Emeğine sağlık
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |