![]() |
| |
| | #1 |
| Birlikte yaşamak, en iyi arkadaşınızla ilişkinizi nasıl etkiler? | |
| |
| | #2 |
| En iyi arkadaşla birlikte yaşamaktansa kastın daha önce deneyimlediğim için biliyorum gayet keyifliydi ve hiçbir sorun yaşamadım: ) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Sorumluluk sahibi ise yaşanır yoksa zor | |
| |
| | #4 |
| Her akşam bulaşıkları bana kitlerse bozuşuruz.
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Bence biriyle yaşamak hiç güzel bir şey değil. ![]() İmkanın varsa en güzeli tek yaşamak. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Evlilik haricinde sevgiliyle veya arkadaşla yaşamak doğru değil. Çünkü bir yerden sonra bazı sorunları evliliğin hatırına görmezden gelirsin ama arkadaşına aynı derecede tahammül edemezsin. Çünkü seni ona bağlayan bir şey yoktur ve sürekli yapılan en basit hatalar bile en sıkı arkadaşlıkların bitmesine sebep olabilir. Evlilik yoksa tek başına yaşamalı. İnsan bi yerden sonra eşine tahammül edemezken, ailesine tahammül edemezken, arkadaş veya sevgilinin kahrını zaten çekemez. Bazı istisnai örnekler vardır, bence onlar kıymet bilsinler. Yoksa arkadaşla yaşamak hiç mantıklı değil. Bir kere insanın kendine özel bir alanı her zaman olmalı. Belki evde sadece şortla gezicem? Duştan çıkınca odama rahatça geçmek istiyorum mesela olamaz mı? Ne işim var yersiz ortak yaşamlarla. 👍 1
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #8 |
| Hayır Ayşe, ben biraz harmanlamak istedim. Sen doğru algıladın sorun yok. 👍 1
________________ True to its name, Narco loves sleep. | |
| |
| | #9 |
| Aynı Dünyada birlikte yaşıyoruz zaten. Fazla romantizm istemem😀 | |
| |
| | #10 |
| Ben de soruyu kız arkadaşımla aynı evde yaşamak şeklinde algıladım: ) ki zaten aksi bir yaşam tarzı Türk aile yapısına aykırı, etik bulmuyorum. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |