![]() |
| | #1 |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ISRARLI TAKİP Son zamanlarda gençler arasında oldukça popüler olan Stalker bağımlılığı. Çoğunlukla yaygın olan "Eski Sevgili İstifçiliği" Stalkı ayrı psikolojik bir rahatsızlık obsesif kompülsif bozukluk, paranoya ya da bağımlı kişilik bozukluğu gibi bir psikolojik rahatsızlığın kendini ortaya koyma biçimi olarak değerlendiriliyor. Altta yatan psikolojik rahatsızlık ve stalk yapmaya zorunlu hissetme halidir. STALKA MARUZ KALDINIZ MI VE BU KONUDA HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR? 👍 3
________________ | |
| |
| | #2 |
| Ne gerek var böyle şeylere. 👍 1
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #3 |
| Ben takip etmem edilirim🤪 👍 1
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #4 |
| Kalmadım yapmam da kara borsa gibi bişey bu herhalde 😀😀 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Dijital çağın yeni dedikodu kahvesi:p Eskiden komşu camdan bakardı, şimdi story’den bakıyorlar :))) Değişmeyen tek şey bizde ki merak duygusu kim ne yaparsa yapsın benim umrumda değil 👍 1
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #6 |
| Israrlı takip, hedeflenenlerde korku veya sıkıntıya neden olan, tekrarlanan ve istenmeyen müdahaleci davranış Daha neler duycaz takip etmek de neymis 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| İnsta kullanmıyorum, beni takip edecek olan peşime ajan takmalı. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Eline emeğine sağlık sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ama bana uzak bir konu ![]() 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Eski sevgili falan hikaye de insanların çoğu aşırı bilinçsiz kullanıyor sosyal medyayı her haltları rahatlıkla öğrenilebiliyor 👍 1
________________ Fırtına düşmüş kaderime | |
| |
| | #10 |
| bu sadece gençlerde yok bence sevgi eksikliği yaşayan bir çok insanda var. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |