![]() |
| | #1 |
| Kaliteli insan neden yalnızdır? | |
| |
| | #2 |
| Önüne gelene değil tek birini sevmek ister. | |
| |
| | #3 |
| Aslında kaliteyle ilgisi var mı bilmiyorum insanları kaliteli sıradan bunun gibi bir çok etikete de karşıyım özetlemek gerekirse bekliyorsun yani çevrene baskılara hatta benim de olsun sevdiğim sevileyim biri omuz olsun ben birine omuz olayım birlikte hayatı paylaşalım her sabah günaydın her gece iyi geceler mesajları alayım ...fakat bekle diyorsun bekle kimseyle etme bu tecrübeleri bekle saf kalmak ruhuna iyi geliyor Bi gün ... Nasip olursa bir gün o gemi gelecek hissediyorum (: 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Kaliteli değildik belki ama biz de yalnızdık abi.
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Kaliteli kalitesiz gibi ayırmak olmaz.Yalnız insan, kimseyi avutmak istemediği ve yalnızlığın o müthiş huzurunun tadına vardığı için yalnızdır bana göre. 👍 1
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Yanlış kişilerle olmaktansa yalnız olmayı tercih etmiştir insan. Benimde en huzurlu olduğum ortam karanlık, sessiz ve sakin yerler. 👍 2
________________ Baktım çözülecek gibi değildi, bir düğümde ben attım. hihaho | ||
| |
| | #7 |
| Yalnızlık seçimdir. Günümüz Dünyasında yalnız kalmak istemeyen birini bulabilir. İnsanların neden yalnızlığı seçtiği önemlidir. | |
| |
| | #8 |
| Kalite demiyelim de kriter meselesi kumaş meselesi,yanlizlik asildir asillll...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Önyargili insanlarin ve düsüncelerinin yanlis anlasilacağini düsündügün bir zamanda kendini yanlizlastirir insan.. | |
| |
| | #10 |
| Kaliteli olmak iyidir. :) | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |