IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

5Beğeni(ler)
  • 3 Post By Sim
  • 1 Post By Nevra
  • 1 Post By Allecra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2020, 11:21   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Ayrılmak İsteyen Sevgiliye Son Sözleri

Koç: “Cehenneme Kadar Yolun Var”
Gururları her zaman mutluluklarından önce gelir Koç burçlarının. Gitmek isteyen sevgiliye isteseler de bir türlü kal diyemezler. Öte yandan öfkeleri giderek katlanır. Çaresizlikleri iyice sinirlerini bozar. Son söz olarak, “Cehenneme kadar yolun var.” gibi ağır cümleler sarf ederler sevgililerine. Sinirden bir çakmakla tutuşmaya hazır benzin etkisi gösterirler. Onları daha fazla kızdırmak istemeyen flörtleri çekip gittiğinde ise arkasından eşyaları fırlatarak mutsuzluklarını dışa vururlar.

Boğa: “Bu Kapıdan Çıkarsan Bir Daha Dönemezsin”
Birini sevdiği zaman ona aşkla bağlanır Boğalar. Alışkanlıklarına bağlı kişiler olarak ilişkilerini bitirmek istemezler. Aşkta vefaya önem verir, aynı bağlılığı flörtlerinden de beklerler. Birlikteliği sonlandırmak isteyen sevgili, Boğaları incitir. Birlikteliklerine bir şans vermelerini ve sabırlı olmalarını öğütlerler önce karşı tarafa. Önerileri kabul etmezse diyecek pek bir sözler kalmaz dillerinde. “Bu kapıdan çıkarsan bir daha dönemezsin.” diyerek ikinci bir şans vermeyeceklerini peşinen söylerler aşklarına.

İkizler: “Haklısın, Ayrılmak Doğru Fikir”
Sevgililerini şımartmamasıyla ünlüdür İkizler burçları. Hatta dengesiz tavırları vardır onlara karşı. Ayrıca zaman zaman kaçamaklar yapmaktan da geri durmazlar. Flörtleri genelde ilgisizlikleri veya sadakatsizlikleri yüzünden yolları ayırmak ister. Zaten her şeyden olduğu gibi ilişkilerden de çabuk sıkılan İkizler burçları itiraz etmez bu karara. “Haklısın, ayrılmak en doğru karar.” gibi umursamaz cümleler sarf ederek sevgililerini daha fazla kızdırırlar.

Yengeç: “Sensiz Ben Nefes Alamam”
Aşkına sıkı sıkıya bağlı olan Yengeçler, ayrılık kararından en fazla yıpranan burçtur. İlişkiyi bitirmek isteyen sevgiliye yalvarmaya razıdırlar gitmemesi için. “Sensiz ben nefes alamam.” gibi arabesk sözler çıkar ağızlarından. Suçsuz bile olsalar gözyaşları içinde özür cümleleri kurarlar. Aşk fotoğraflarını yırtamaz, onlara baktıkça kederlenirler. Üzerinden uzun seneler geçse de terk edilişlerini sitemle dillendirirler yakın çevrelerine. Mazi kalplerinde onarılmaz bir yara açar.

Aslan: “Asıl Ben Seni Terk Ediyorum”
Benmerkezci Aslan burçları, ilişkilerinde dominant olan taraftır. Gizli bir emir komuta sezersiniz aşklarında. Belki de bu baskın kişiliğinden sıkılır, gitmek ister flörtleri. Aslanlar ise geyşası tarafından terk edilmek istenen bir efendi tavrına bürünür. Durumu kabullenemeseler de karşı tarafa sezdirmek istemezler üzüntülerini. Gururlu ve sert bir üslupla, “Asıl ben seni terk ediyorum, zaten elimi sallasam ellisi.” cevabını yapıştırırlar.

Başak: “Zaten Bir Sürü Kusurun Vardı”
Eleştirel Başaklar lafını asla esirgemez. Karşılarındakinin ne düşüneceğini umursamaksızın eleştirilerini direkt sıralarlar. Birlikteliklerinde fazla gerçekçi ve dırdırcı olmaları sık sık sorun yaratır. Flörtleri onların bu empati eksikliğinden ve eleştirilerinden bıkıp Başaklardan uzaklaşır genelde. Ayrılmak isteyen sevgilinin yüzüne vururlar olumsuz yorumlarını. “Zaten bir sürü kusurun vardı, senden iyisini bulurum artık.” şeklinde akıllara zarar cümleler çıkabilir ağızlarından.

Akrep: “Tenimi Özlediğinde Beni Bulamayacaksın”
Sevdiği zaman bağlılık geliştirir Akrepler. Yüzeysel ilişkilerin insanı değildirler. Bu kadar güçlü hislerle severken ayrılık fikrini düşünmek bile istemezler. Yolları ayırmayı tercih eden flörtlerinin manipülatif sözlerle kafasını karıştırmayı denerler. Çok belli etmeseler de içlerinde fırtınalar kopar. Ateşli ilişkilerinden dem vurur, aynı hisleri başkasıyla yaşayamayacaklarını vurgularlar. “Tenimi özlediğinde beni bir daha bulamayacaksın.” diyerek uyarı niteliğinde son sözlerini fısıldarlar.

Yay: “Çok da Umurumdaydı Sanki”
Birliktelikleri genelde kaçamakları ve düşüncesiz davranışları yüzünden sonlanır Yay burçlarının. Aşkta bağlılık geliştiremez, çabuk sıkılırlar. Ayrıca savruk ve dikkatsiz davranışlarının farkında bile değillerdir ilişkilerinde. Canlarını hiçbir meseleye sıkmamayı ilke edinen Yaylar ise ayrılığı kabullenir. Gitmek isteyen sevgiliye biraz da patavatsızlıklarının etkisiyle şok edici yanıtlar verebilirler. “Çok da umurumdaydı sanki, hemen bugün gidebilirsin hatta.” türünde yorumlar yaparlar.

Oğlak: “Bana Borcunu Öde, Öyle Ayrılalım”
Materyalist Oğlaklar, başlarını ağrıtmayan ve geleceklerini sıkıntıya sokmayacak ilişkileri sürdürürler. Çıkmaza giren ve onları maddi anlamda zorlayan birlikteliklerden soğurlar. Huzurlu oldukları ve mantıklarıyla örtüşen flörtlerinden ayrılmak istemezler. Karşı tarafın bitirmek istediğinde ise sürmesi için ısrar etmezler. Eğer sevgiliye maddi olarak destek vermişlerse düşünmeden geri isterler. “Bana borcunu öde, öyle ayrılalım.” diyerek duygusal havayı dağıtır, flörtlerini şaşırtırlar.

Kova: “Kapı Orada, Gitmekte Özgürsün”
Aşkta karşı tarafı kendine bağlayan taraftır Kovalar. Flörtlerini ne şımartır ne de onlara romantik yaklaşırlar. Belki de bu sebepten ötürü kıymetlenirler. Birlikteliklerini genelde kendileri sonlandırsa da ilgisizliklerinden bıkan sevgilileri ayrılmak isteyebilir. Kovalar ise duruma bozulsalar da renk vermez, umursamaz davranırlar. “Arıza ve tuhaf” diye nitelenen kişiler olarak duygusuz yanıtlar verebilirler. Son sözleri, “Kapı orada, gitmekte özgürsün.” şeklinde olur.

Balık: “Benim Kadar Kimse Sevmeyecek Seni”
Aşkı dolu dolu yaşayan Balıklar ömürlük sevmeye hazırdır ilişkilerinde. Hiçbir güç onları aşklarından soğutamaz. Ayrılmak isteyen sevgili, bu burçları gözle görülür bir acıya sürükler. Yemeden içmeden kesilir, flörtlerinden başka birini sevemeyeceklerini düşünür Balıklar. Diğer burçlara göre daha uzun ve duygusal cümleler kurarak demagoji yaparlar. Ağlamaklı bir ses tonuyla, “Benim kadar kimse sevmeyecek seni, bunu bil.” şeklinde son sözlerini belirtirler.
________________

Hope. . . ✨

Swat
 
Alt 06 Mayıs 2020, 11:26   #2
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yengeç: “Sensiz Ben Nefes Alamam”
Aşkına sıkı sıkıya bağlı olan Yengeçler, ayrılık kararından en fazla yıpranan burçtur.


Aman allahım ;uzl

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****
 
Alt 06 Mayıs 2020, 11:27   #3
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne nalet bir burcum var ya:p

 
Alt 06 Mayıs 2020, 13:02   #4
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yengeç: Yine Acıtasyon. . . 😁

 
Alt 11 Nisan 2021, 12:26   #5
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koç: “Cehenneme Kadar Yolun Var”

Hahahahah

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 11 Nisan 2021, 12:27   #6
Standart

Yay: “Çok da Umurumdaydı Sanki”:OdvV24:

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 11 Nisan 2021, 12:30   #7
Standart

İkizler: “Haklısın, Ayrılmak Doğru Fikir”

uzatmiyoruz tartisma cikmasin :))

________________

Burçların Ayrılmak İsteyen Sevgiliye Son Sözleri
 
Alt 11 Nisan 2021, 12:42   #8
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oğlak: “Bana Borcunu Öde, Öyle Ayrılalım

Yok canım daha neler bu ben değilim

________________



sizi Allah sevsin ,
insan hep yarida birakir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.