IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
24Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2025, 19:31   #1
Standart 192.📣 Haftanın Polemiği -Küresel Sosyal Kısırlık: 🚼 Hükümetin Kadınlara Acil Çocuk Yap Çağrısı ( Para Ödüllü )📣

192.📣 Haftanın Polemiği -Küresel Sosyal Kısırlık: 🚼 Hükümetin Kadınlara Acil Çocuk Yap Çağrısı ( Para Ödüllü )📣

5 YAŞINA KADAR DESTEK

Yeni sistemle birlikte, ailelerin çocuk sahibi olmaya teşvik edilmesi ve çocuklu ailelerin ekonomik olarak desteklenmesi amaçlanıyor.

1’inci çocuk için 5 bin TL
2'nci çocuk için 5 yıl süre ile 1500 TL
3 ve üçüncü çocuktan sonra 5 yıl süre ile 60 ayda 5 bin TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÇÖPLERE ,TARLALARA, BANYO CAMLARINDAN ATILAN BEBEK CESETLERİNİN;
ANNE BABALARININ BEBEKLERİNİ ÖLDÜRMELERİNİN, SATMALARININ, TERK ETMELERİNİN;
"AİLE KAVRAMININ TAMDA İÇERİSİNDE OLAN BİR SORUNUN OLDUĞUNU" ANLAYANA KADAR ÜLKEDE 5 BİN LİRAYLA DÜZELMEYECEĞİNİ BUNUN BİR TOPLUMSAL AHLÂK SORUNU OLDUĞUNU, KİMLER NE ZAMAN ANLAYACAK ???

SİZCE ASIL KISIRLIK NEDİR?
👍 7

192.📣 Haftanın Polemiği -Küresel Sosyal Kısırlık: 🚼 Hükümetin Kadınlara Acil Çocuk Yap Çağrısı ( Para Ödüllü )📣

Alt 21 Nisan 2025, 19:55   #2

Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu tam olarak nedir anlayamadım ne olursa olsun söz konusu çocuk önce var olan çocuklarımızı bir koruyalım iyi şartlarda yetiştirelim sahip çıkalım ,öldürmeyelim ,yaşatalım iyi bir eğitim verelim hastalandıklaronda en iyi şekilde sağlık hizmeti sunalım sevgiyle büyütelim onlar her şeyin en iyisini hakkediyor ölmeyi değil ,eşit şartlarda eğitimi hakkediyor ,sevilmeyi ve önemsenmeyi hakkediyor bu destek projesini onaylamıyorum bu yüzden dünyaya getirilen çocuklar için açıkcası endişe ediyorum

👍 1

Alt 21 Nisan 2025, 20:05   #3
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bazı ülkeler nüfusunu artırmaya çalışırken bazı ülkeler nüfusunu azaltmaya çalışmaktadır. Bunun temelinde ülke kaynaklarının ve ülke ekonomisinin yeterli olup olmaması yatmaktadır tabi bu Türkiye icin gecerli mi tartisılır.

Emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

👍 1

Alt 21 Nisan 2025, 21:17   #4
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bizim ülkemizde neyin neden yapıldığını bırakın anlamak anlamaya bile çalışmak artık beyhude bir çaba... Madem nüfusumuzun azalması üçüncü çocuğu teşvik edecek kadar önemli..İnsan sorguluyor öyleyse neden bizde en değersiz şey insan hayatı. Her şeyin alıp başını gittiği şu pahalılıkta insan hayatı dışında ucuzlayan tek bir şey yok..Bir yandan bebek ölümleri, çöplere atılan hastane tuvaletlerinde terkedilen, lise tuvaletlerinde boğulup atılmış bebekler almış başını giderken bunların önüne nasıl geçeriz, bunları nasıl durdururuz denmesi gerekirsen üçüncü bebeğe teşvik kara mizah gibi..

Emeğine sağlık güzelliğim yine can alıcı bir konuya değinmişsin..

👍 2

Alt 21 Nisan 2025, 21:23   #5

O kadar olay oldu ve oluyor ki önce bunları bir konuşalım çözelim..
5 bin lira ile ne düzelecek??

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

👍 1

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 21 Nisan 2025, 22:09   #6

Emeğine sağlık Kardelen
Bir çok Devlet nüfus artışını teşvik etmek için maddi anlamda destek olur vatandaşlarına kötü bişey olduğunu düşünmüyorum bunun zaten. Devletin isteyip istememesiyle olacak bisey değil ebeveynlerin bileceği bir iş bu saygı duyuyorum bu karara ben

👍 1

Alt 21 Nisan 2025, 23:06   #7
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim ülkemizde neyin neden yapıldığını bırakın anlamak anlamaya bile çalışmak artık beyhude bir çaba... Madem nüfusumuzun azalması üçüncü çocuğu teşvik edecek kadar önemli..İnsan sorguluyor öyleyse neden bizde en değersiz şey insan hayatı. Her şeyin alıp başını gittiği şu pahalılıkta insan hayatı dışında ucuzlayan tek bir şey yok..Bir yandan bebek ölümleri, çöplere atılan hastane tuvaletlerinde terkedilen, lise tuvaletlerinde boğulup atılmış bebekler almış başını giderken bunların önüne nasıl geçeriz, bunları nasıl durdururuz denmesi gerekirsen üçüncü bebeğe teşvik kara mizah gibi..

Emeğine sağlık güzelliğim yine can alıcı bir konuya değinmişsin..
Ne yapacak hükümet fuhuş yapan insanları takibe mi alacak

Alt 21 Nisan 2025, 23:16   #8
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
fredyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yapacak hükümet fuhuş yapan insanları takibe mi alacak
Türkiye'nin birinci önceliği bu mu ayrıca birkaç defadır yorumuna denk geldim tamamıyla hükümet yandaşcı bir duruş sergilemektesin. Fuhuş insanı takibe alınacağına kaç milyon dolarlar, yerli sermayelerin özelleştirme maskesiyle peşkeş çekilen kurumları , ayakkabı kutularında taşınan meblağlar vs vs takibe alsak veya A'dan Z'ye şeffaf bir şekilde er meydanında konuşacaksak herkes buyursun konuşalım. Milletin yatak odasını ağzına alacağına çıkıp projelerinden getirinden yatırımından çağ atlatacak bir şeylerden bahsedin.

Alt 21 Nisan 2025, 23:19   #9

Ülkenin var olan nufusunu doyurup adam gibi bir yaşam şansı sunmazlar, nufus azalmıs ona ağlıyolar. Millet acından ölüyo , tabi azalırız.

👍 1

Alt 21 Nisan 2025, 23:21   #10
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool

Alıntı:
Old Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türkiye'nin birinci önceliği bu mu ayrıca birkaç defadır yorumuna denk geldim tamamıyla hükümet yandaşcı bir duruş sergilemektesin. Fuhuş insanı takibe alınacağına kaç milyon dolarlar, yerli sermayelerin özelleştirme maskesiyle peşkeş çekilen kurumları , ayakkabı kutularında taşınan meblağlar vs vs takibe alsak veya A'dan Z'ye şeffaf bir şekilde er meydanında konuşacaksak herkes buyursun konuşalım. Milletin yatak odasını ağzına alacağına çıkıp projelerinden getirinden yatırımından çağ atlatacak bir şeylerden bahsedin.
Hükümet yandaşı olacam tabiki yaptıkları hizmetleri görmezden gelecek kadar nankör değilim çok şükür Erdoğan öncesi çöp bir ülkeyken Erdoğan'la birlikte en az 10 level atladı ülke beynini kullanamayıp beceriksiz olanlar aç kaldı benim gibi süper zekalılar ise paranın içinden geçti :)))

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)