IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
18Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2025, 19:05   #1
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Leon

insanlar ne düsünür bilemem , senelerdir sanaldayim insanlari iyi gözlemleyip taniyabildigimi düsünüyorum.
belki bi konuyu yanlis acarsin ya da bi tagi yanlis yaparsin bunlar geliiiiiir geceeeer..
benim gözümde ZERRE degeri yok.
insanlik gecmez ama..
sen iyi insansin, gercek iyilerden.
efendi , saygili , isini ve arkadaslarini sahiplenen güzel bi insansin.
bazen bi bayram mesaji bazen bi nasilsin her seyden degerlidir..
yani diyebilirim ki seni gec tanimisim durusu güzel arkadasim , hic degisme e mi
👍 2

vâki olanda hayr vardir. .

Alt 21 Nisan 2025, 19:14   #2
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gerçektende duruşu ile asil biri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Selam 👋 olsun..

👍 1

Alt 21 Nisan 2025, 23:07   #3

Leon için ne yazsam ne söylesem az kalır öncelikle çok iyi bir Arkadaş çok iyi bir sırdaş içinde hiç bir kötülüğü bulundurmayan iyilik timsali bir insan neşesiyle esprileriyle sohbetinden bir an bile sıkılmayacağıniz bir insan seni tanıdığım için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum Allah yokluğunu hissettirmesin herşey gönlünce olsun güzel abim

👍 1

Alt 21 Nisan 2025, 23:41   #4
The best thing you have is yourself.
noTaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Açıkçası ilk ciddi anlamda kızdığım biriydi:) Belkide yanlış anlaşıldık anladık neysemm:) Yeteri kadar tanimasamda izlenim ve az çok birbirimize takilmalarimizla enerjisini en çokta dozunu sevdiğim insanlardan biri.

👍 1

чürєğindє hissєdєrsєn hєrşєч gєrçєk olabilir ☙

Leon

Alt 21 Nisan 2025, 23:54   #5
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] gercekten hos geldin aramiza enerjini bize yansitiyorsun duruşun yorumlarin herseyden once cok saygılı Allah insallah kalbin gecen hersey gerceklesir. Iyiki tanidim seni seviliyorsun

👍 1

Alt 22 Nisan 2025, 00:02   #6

Leonnnn duruşunu seviyorum.. aşırı yardımsever ve güzel kalbi olan.. bu ara basketbol maçları yok mu 🙃

👍 1

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 22 Nisan 2025, 00:10   #7

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı tşkler ederim sizler de değerlisiniz varolun sağolun

👍 1

Alt 22 Nisan 2025, 00:11   #8

Alıntı:
Chloe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Leonnnn duruşunu seviyorum.. aşırı yardımsever ve güzel kalbi olan.. bu ara basketbol maçları yok mu 🙃
Pazar günü gittim basketbolsuz olmuyor:)

👍 1

Alt 22 Nisan 2025, 00:28   #9

Leonnnn ⭐ben geldimmm ...:))
Sunucumuza ilk geldiği günü hatırlıyorum da xjxjck ey gidi günler.. ilimli uyumlu anlayışlı asslaaa keyfinden ödün vermeyen hepp pozitif full neşe onda karamsarlığa yer yoktur.
Forumun olmassaa olmaziiii , bazi durumlarda beynimi yakip kahkaha attıran yine o ..iyiki varsın Sevgili arkadaşim leon
Nickinde imzam oldugu ve ona cok yakıştığı doğrudur🌻👏🏻

👍 2

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
Leon

Alt 22 Nisan 2025, 00:47   #10

Alıntı:
izz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Leonnnn ⭐ben geldimmm ...:))
Sunucumuza ilk geldiği günü hatırlıyorum da xjxjck ey gidi günler.. ilimli uyumlu anlayışlı asslaaa keyfinden ödün vermeyen hepp pozitif full neşe onda karamsarlığa yer yoktur.
Forumun olmassaa olmaziiii , bazi durumlarda beynimi yakip kahkaha attıran yine o iyiki varsın Sevgili arkadaşim leon
Nickinde imzam oldugu ve ona cok yakıştığı doğrudur🌻👏🏻
İzz sende iyi ki varsın ağlamayı beceremem ama bu kadar sevildigimi bilmiyordum nickimin imza hakkı sende olacak hep izz )) iyi ki varsın canım arkadaşım

👍 2

« BuKLe | Raina »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)