![]() |
| Sunucu Yetki Dağıtımları ve Görev İstekleri Sunucuların yetkili veya link, katılımcıların ise görev talebinde bulunduğu/bulunacağı konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Merhana İRCRehberi kullanıcıları sunucumuza yetki görev dağılımları vardır ileriye dönük uzun süreli bir sohbet sunucuda sizlerde yerinizi alın. 👍 1
________________ h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! | |
| |
| | #2 |
| Aradığınızı bulmanız dileğiyle. | |
| |
| | #3 |
| Aradığınız ekip arkadaşlarını bulmanız dileğiyle Kolaylıklar dilerim | |
| |
| | #4 |
| Bulmanız dileğiyle
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Konumuz günceldir arkadaşlar.
________________ h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! | |
| |
| | #6 |
| Arkadaşlar konumuz günceldir yetki alımları vardır.
| |
| | #7 |
| Konumuz günceldir arkadaşlar yetki alımları devam ediyor.
| |
| | #8 |
| aradiginizi bulursunuz umarim basarilar
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 |
| Aranan Özellikler Tekmirc.Com bünyesinde oper ya da admin adayı olmak isteyenlerde aranan bazı temel nitelikler: IRC sistemlerine temel düzeyde hâkim olmak, İletişim becerisi yüksek ve sabırlı olmak, Gönüllü olarak sorumluluk almaya istekli olmak, Kuralları bilen ve uygulamaya hazır olmak, Tercihen daha önce yetkili olarak görev almış olmak. Tekmirc.Com’da sadece sohbet değil, gelişim ve ekip ruhu da ön plandadır. Eğer siz de bu büyük ailenin bir parçası olmak, yetki sahibi olarak sunucu düzenine katkıda bulunmak istiyorsanız, oper ve admin başvurularına hemen katılın. Unutmayın, her büyük topluluğun arkasında güçlü bir ekip vardır
| |
| | #10 |
| Konumuz günceldir.
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |