![]() |
| Forum Oyunları Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz tüm oyunlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
|
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim sanırım kimsenin olmadığı bir yer olurdu.. Sessizlik kitaplarim çayım ve müziklerim.. Şuan tek istediğim bu olurdu.. Peki ya sizlerin.. ? 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| adıbatasıca malum müsibet nedeniyle en çok evin balkonuna çıkabildiğim için, artık güneşli günlerde balkona çıkıp sandalyeye oturup gözlerimi kapatıyor ve kendimi bir yerlere ışınlıyorum. bugün dark tranquillity lethe eşliğinde edinburgh'e gittim. bakalım yarın yolculuk nereye.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #3 |
| Fenerbahçe sahası.;gul 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Ülker Sukru saracoglu stadyumu ahhh ahhh orda ne huzur kokan bi atmosfer var :))
________________ | |
| |
| | #5 |
| Erdek Sahili.. 👍 3
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Konya izlemek iyi Olurdu ama Arabam Babamda 👍 1
________________ "Bir insana *COBOL* Dilini Öğretmek Onun Aklını Sakatlar Bu Yüzden Bu Dilin Öğretilmesi Çok Ciddi Bir Suç Olarak Kabul Edilmeli Ve Engellenmelidir." #mIRCDestek #mIRCHelp #JavaScript #01.01.2005 - 01.02.2005 Coder By Eternity | |
| |
| | #7 |
| Türkiyede. neresi farketmez:(
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| Yeşilköy(Bebek) ; Bi kahve alıp yürüyüş yapsak birlikte ne güzel olurdu..
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Dağ evi, müzik,kitap. 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #10 |
| Evde tek basıma olmak isterdim ben ne gidiyorum bi yerlere millet gitsin evim bana kalsın:):) | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |