![]() |
| | #1 |
| Bizlerle birlikde aile ortamimiza eslik edecek dj alimlarimiz vardir 👍 1
________________ Bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller. Gökyüzü yıldızlarını kaybederse kayıp kente benzer. Sen de yüreğindeki umutları sakın kaybetme. Çünkü hayat bir armağandır sana. Ve sen en güzel ödülsün hayata | |
| |
| | #2 |
| Başarılar dilerim. (. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Aradığınızı bulmanız dileğiyle 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Dj alimi ne? bu işin piri ustası manasında mı? inşallah bulursunuz. uyumlu saygin :) | |
| |
| | #5 |
| Aradığınız ekip arkadaşlarını umarım bulursunuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Güneşin Sözü Var, Bir Gün Benim İçin Doğacak | |
| |
| | #6 |
| :))
________________ Bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller. Gökyüzü yıldızlarını kaybederse kayıp kente benzer. Sen de yüreğindeki umutları sakın kaybetme. Çünkü hayat bir armağandır sana. Ve sen en güzel ödülsün hayata | |
| |
| | #7 |
| Güzel bir ortamınızı deneyimledikten sonra bu konuda beklentileri boşa çıkarmayacağınızı düşünüyorum. Yayıncıya eşlik eden ve akıcı bir sohbet ortamına sahip duruyor imajını sergiliyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla gayet uyumlu nüktedan kişiler barındıran sunucusunuz başarılar diliyorum. tsk ederiz butun sebebimsin ailesi adina 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Kolaylıklar dilerim 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Başarılar dilerim. 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |