![]() |
| |
| | #1 |
| "30 milyona araba olur mu? diye kızdı" Mercedes`e kafa attı! Kahramanmaraş- @Leon Menemen adlı 30 yaşındaki adam, "30 milyona araba olurmu" diye kızıp mercedes`e kafa attı. Olayda başı yarılarak hastaneye kaldırılan öfkeli adamdan, camı kırdığı için Mercedes`in sahibi şikayetçi oldu. Ayakta tedavi gördükten sonra karakola götürülen @Leon Menemen "bana bu araba 30 milyon dediler. Meteliğe kurşun atan birine böyle denir mi? Kendimi kaybettim. Şimdi de 50 bin lira cam parası istiyorlarmış. Ben nasıl öderim?" diye dert yandı. Talihsiz @Leon cam parasını ödemediği için tutuklanıp hapse atıldı. Başı yarıldı Başı yarılan @Leon Menemen (30) "Ben 30 bin lira bulup evlenemiyorum. Elin oğlu, 30 milyonu bir arabaya veriyor." diye dert yandı. Kaynak: Irc rehberi haber muhabiri Haskana özel haberidir 👍 6
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Çok güzel bir haber Eeee 50bin için talihsiz genç kaç yıl ceza aldı o çıkana kadar 30 binlik araç 70bin olursa hiç evlenemez en iyisi birisini bulup kaçırsin...Geçmiş olsun diyoruz 😄😂😂😄 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #4 |
| | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel haber yakalamışsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
da haber bitmes peşini bırakmaaa:)))))
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
________________ ![]() | ||
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
haklı 😀 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Masrafsız bedavadan ucuz iki gönül bir olursa kâfi .. 😂 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| başta saf saf gerçek haber die okuma girişimim oldu ebet xkdjdj nie yalan haber yapıyorsunuz milleti şaapıyonuz kardeşim aip aip 😛 👍 1
________________ "insanı hoş gösteren de boş gösteren de dilidir". | |
| |
| | #10 |
| Xjxjdjxj yaaaaaa esomm sen ben mi oldun bakayım 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |