![]() |
| | #1 |
| Barış Manço Anısına Özel DJ-Berra Yayını Anadolu Rock’un Efsanesi Barış Manço'ya Özel Yayın Barış Manço’nun Hayatı ve Sanatı • Açılış ve Tanıtım • Kısa bir giriş, programın amacı ve içeriği hakkında bilgi. • “Bugün Barış Manço’nun izinde bir yolculuğa çıkıyoruz.” • İlk Yıllar ve Müzikal Başlangıç • 50’ler ve 60’larda Manço’nun müziğe adım atışı, rock müziğe etkisi. • Şarkılar: "Kol Düğmeleri", "Derule". • 70’ler ve Anadolu Rock Dönemi • Kurtalan Ekspres’in kuruluşu, Anadolu Rock tarzının yükselişi. • Şarkılar: "Lambaya Püf De", "Ben Bilirim". • Toplumsal Mesajlar ve 80’ler • Manço’nun sosyal içerikli şarkıları ve TRT’deki yükselişi. • Şarkılar: "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa", "Ali Yazar Veli Bozar". Efsaneleşen Barış Manço • Barış Manço ve DusFm: 7’den 77’ye • “Adam Olacak Çocuk” ve dünya turu anıları. • Şarkılar: "Gülpembe", "Dönence". • Manço’nun Kültürel Etkisi • Günümüz müziğine ve genç sanatçılara etkisi. • Şarkılar: "Hal Hal", "Kara Sevda". • Dinleyicilerden Anılar ve Mesajlar • Barış Manço Hakkında Bilgiler Ve hayatı • Kapanış: Barış Manço’nun Son Mesajları • Manço’nun veda dönemine dair duygusal bir kapanış. • Son Şarkı: "Bugün Bayram". Yayına Katılın! Barış Manço’nun ölümsüz eserleriyle dolu bu özel DJ-Berra yayınında siz de bize katılın. Hep birlikte Anadolu rock efsanesini anarken, müziğin birleştirici gücünü hissedelim. 📅 Tarih: 10.03.2025 ⏰ Saat: 22:00 📻 Yayın Linki: DusFM Yayınımızı WEB'den dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. DusFM Yayınımızı Winamp'tan dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. DusFm İstekleriniz için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |