IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2025, 14:57   #1
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bade İşçil: Hediyelere boğulmalıyım ama kimse yok

Güzel ve başarılı oyuncu, muhabirlerin “14 Şubat gibi özel günlerin sizin için bir anlamı var mıdır?” sorusuna şu dikkat çeken cevap verdi:

Bade İşçil: Hediyelere boğulmalıyım ama kimse yok

İşçil her günün insnaı olduğu söyleyerek, “Benim için özel günler çok da özel değil. Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü gibi. Ben her günün insanıyım. Ben her gün hediyelere boğulmalıyım. Kimse yok ama.” açıklamasında bulundu.

Bade İşçil: Hediyelere boğulmalıyım ama kimse yok

İşçil, uzun zamandır bir projede yer almamasına yönelik ise şu ifadeleri kullandı: “Para için beğenmediğim ve yer almak istemediğim bir projede olmam. Tabii ki hepimiz para kazanmak için yapıyoruz bu işi ama beğenmem lazım. Yoksa çok para yine verseler yine olmaz. Sonuçta 3-5 bölümde biten bir projede olmak bence kariyerime zarar verir. Ekranda olmayı sevenler kabul ediyor olabilir ama herkesin kendi tercihi bu.” dedi.

Güzel oyuncu, Yunanistan’dan yeni döndüğünü de söyleyerek “Selanik’e gittik ve Atatürk’ün evini dışardan görebildik. Çünkü tadilattaydı.” dedi.

Kaynak:https://www.sozcu.com.tr/bade-iscil-hediyelere-bogulmaliyim-ama-kimse-yok-p148926

Alt 10 Mart 2025, 14:58   #2

Hediye veren varsa bana da uğrasın

Alt 10 Mart 2025, 15:06   #3
Özel Üye
TheMountain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadın güzelmiş he

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)