![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Geçirdiği rahatsızlığın ardından 4 Ocak'tan bu yana yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Edip Akbayram, çoklu organ yetmezliği sebebiyle 75 yaşında vefat etti. DHA ve ANKA'nın aktardığına göre geçirdiği zatürre sonrasında kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alınan Akbayram bugün saat 19.30.’da hayatını kaybetti. Alıntı 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Bir yıldız daha kaydı şu fani dünyadan Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun büyük usta 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Geri gelmeyen degerler .Hasret sarkilarinin sahibi .Her yayinimda calardim .Ne diyelimki Ailesine sabirlar. 👍 1
________________ İstisna bir yara gibi kal bende.. Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.. Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime.. Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese.. _______________ | |
| |
| | #4 |
| Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır dilerim.
________________ | |
| |
| | #5 |
| Allah rahmet eylesin. Şarkılarını severek dinlediğim değerli bir sanatçıydı. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Çocukluğumuzun güzellikleri birer birer gidiyor.Allah rahmet eylesin.
________________ Çok sev, çok yaşa ❤️ | |
| |
| | #7 |
| Allah rahmet eylesin. | |
| |
| | #8 |
| Rahmetliyi severek dinlerdim ölümüne üzüldüm... Böylesi bir daha gelmeyebilir. Allah rahmet eylesin. | |
| |
| | #9 |
| ay cok üzüldüm bi anda tüm modum düstü Allah rahmet eylesin, iyi kendi halinde bi sanatciydi hic kötü bi olayin icinde adinin gectigini duymadim 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| Allah rahmet eylesin büyük usta
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |